yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

PARILDAR’A VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

PARILDAR’A VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
01.08.2024 15:33
0
A+
A-

‘YALOVA’DA YAŞAMAKTAN KEYİF ALDIM!’

  •  Geçtiğimiz haftalarda İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevine başlayan Suat Parıldar için veda yemeği düzenlendi..

 2016 yılında Yalova’ya atanan ve uzun yıllardır Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevini başarıyla sürdüren Suat Parıldar, geçtiğimiz haftalarda Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın istediği ile İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevlendirildi. Müdür Parıldar için bir veda yemeği düzenlendi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün TİGEM’deki Park Garden’da organize ettiği gecede, Yalova Vali Vekili Mehmet Bahattin Atçı, kurum müdürleri, oda başkanları, STK temsilcileri, Yalova’daki tarım üreticilerinden önemli isimle geniş bir katılım sağladı ve Müdür Parıldar’ın dostları yer aldı. Müdür Parıldar’ın Yalova’ya vedası ve İstanbul’daki görevine başlangıcına ilişkin önemli isimler konuşmalar gerçekleştirdi.

‘HERKES TAKDİR EDİYOR’..

Müdür Parıldar’ın yerine Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevlendirilen Selçuk Yaman, “8 yıldır ülkemizin yüzölçümü en küçük ama gönül coğrafyası en büyük olan Yalova’mızda İl Müdürü olarak görev yapan İl Müdürümüz Suat Parıldar’ın kariyer ayrılığı olarak değerlendirdiğimiz ülkemizin en büyük metropolü olan İstanbul’a atanması biz Yalovalıları gururlandırdı. 8 yıldır göstermiş olduğu üstün çaba ve gayretler ile birçok başarılı projeye imza atmış, tarımın her kesimine dokunmuş, taraflı ve tarafsız herkesin takdirini kazanmış olarak kendini Yalova’mızdan İstanbul İl Müdür olarak uğurluyoruz. 8 yıl öncesine bakarsak gerek fiziki, gerek hareket kabiliyeti, gerekse kurumsal kimlik olarak Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü çok farklı bir noktaya geldi. Kendisi ile çalıştığımız bu 8 yıllık süreçte zaman zaman keyifli, zaman zaman da sıkıntılı anları paylaştık. Çeşitli zorluklara göğüs gerdik ve bu zorluklara başarılı bir şekilde aştık” dedi.

‘HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK’..

Kendisi için düzenlenen akşam yemeği organizasyonuna katılan herkese teşekkürlerini ileten Müdür Parıldar, “2016 yılının Kasım ayında Yalova’da hizmete başlamak nasip olmuştu. Ankara’dan Yalova’ya gelirken değişik duygular içerisindeydim. Her yer değişikliğinde taktir ederseniz ki hem bilinmezin merakı hem de neler yaşanacağının hevesi ile farklı duygular yaşamıştım. Sayın Bakanımızın taktirleri ile Yalova’dan İstanbul’a görevlendirildik ve göreve başladım. Ben Bayburtlu bir kardeşiniz olarak samimiyetle şunu hissettim ki Bayburt’tan ayrılıp Ankara’ya giderken hangi duyguları yaşadıysam, Yalova’dan ayrılıp İstanbul’a giderken de bir fazlasını yaşadım. Bu süre içerisinde çok güzel çalışmalar yaptık. Yazdığımız hedeflerin %90’a yakının gerçekleştirmişiz. Bunu mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Ben Yalova’da yaşamaktan, Yalova’da çalışmaktan ve Yalovalı üreticilerle birlikte çalışmaktan çok keyif aldım” şeklinde konuştu.

‘İSTANBUL’A BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK’..

Müdür Parıldar’ın İstanbul’a gidişleri için üzgün olduklarını söyleyen Yalova Vali Vekili Mehmet Bahattin Atçı, “Terfi alarak gittiği ve ülkemizin en büyük iline gittiği için de seviniyoruz. İstanbul çok değerli bir Müdür kazandı. Biz uzunca sayılabilecek bir sürede görev yaptık. Müdürümüzün Yalova tarımına çok değerli katkıları oldu. Sektör çalışanlarımızla ve köylülerimiz ile çok iyi ilişkiler kurdu. Güzel bir yere gidiyor ve orada da başarılı olacağına inanıyorum. İstanbul tarımına büyük katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Sizinle çalışmaktan ben çok keyif aldım. Başarılar diliyorum ve Allah muvaffak etsin” ifadelerini kullandı. Yalova’daki kurumlar arasında çalışmanın iyi örneklerinden birini verdiklerini belirten Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, “Yalova’mız çok küçük bir şehir ve köylerimizin rant geliri çok yüksek. Biz, Müdürümüz ile ortak görev yaptığımız sürede köylerimizin üretimden kazanmasına yönelik projeler yürüttük. Bu projeler hem çok başarılı oldu hem de Sayın Bakanımızın kendisinden, bu proje uygulamalarının tüm Türkiye’ye model olarak aktarılmasıyla ilgili sözler işittik. Bu projeleri Sayın Müdürümüz ve ekibi kurguladılar. Biz de İl Özel İdare ve İl Genel Meclisi olarak kendilerine destek olduk. Umuyoruz ki bu çalışmalar İstanbul’da da devam eder ve Yalova bir güzelliğe örneklik etmiş olur” dedi.

Konuşmaların ardından Müdür Parıldar’a Yalova’ya katkılarından dolayı plaketler ve hediyeler takdim edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.