yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C
Çarşamba Yağmurlu
29°C

OKTAY ŞENOL STAR AVM CİNEMAPİNK’E GELİYOR

OKTAY ŞENOL STAR AVM CİNEMAPİNK’E GELİYOR
15.07.2024 16:11
0
A+
A-

YALOVA’DA KAHKAHA DOLU BİR GECE SİZLERLE OLACAK

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova, bu yaz kahkaha dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen Oktay Şenol, Star AVM CinemaPink’te sahne alarak izleyicilere unutulmaz bir stand-up gösterisi sunacak. Etkinlik, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 20:00’da başlayacak ve Oktay Şenol, Yalova halkına mizah dolu bir gece yaşatacak.

BİLETLER SATIŞTA..

Stand-up gecesine katılmak isteyen komedi severler, biletlerini şimdiden biletinial.com adresinden temin edebilirler. Yoğun ilgi göreceği düşünülen etkinlik için biletlerin tükenmeden alınması öneriliyor.

STAR AVM MÜDÜRÜ ADEM ARDA SERİN’DEN DAVET..

Star AVM Müdürü Adem Arda Serin, yaptığı açıklamada Yalova halkını bu eşsiz gösteriye davet etti. Serin, “Oktay Şenol’un esprileriyle dolu bu geceye herkesin katılmasını arzu ediyoruz. Bu tür etkinliklerle Yalova’nın kültürel hayatına katkıda bulunmak bizim için büyük bir mutluluk” dedi. Serin, aynı zamanda etkinliğin Yalova’daki sosyal yaşama yeni bir soluk getireceğini ve bu tür organizasyonlarla şehirdeki eğlence kültürünü zenginleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

OKTAY ŞENOL KİMDİR?

Oktay Şenol, Türkiye’nin sevilen komedyenlerinden biri olarak tanınıyor. Kendisinin mizahi anlatımı ve gündelik yaşamdan esinlenerek oluşturduğu esprileri, geniş bir hayran kitlesi tarafından beğeniyle takip ediliyor. Şenol, sahne performanslarındaki enerjisi ve izleyicilerle kurduğu sıcak iletişimle tanınıyor. Daha önce birçok farklı şehirde sahne almış ve büyük beğeni toplamış olan Şenol, Yalova’daki izleyicilere de unutulmaz bir gece yaşatacak..

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.