yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

NUMANOĞLU RESMEN ÇİFTLİKKÖY’DE

NUMANOĞLU RESMEN ÇİFTLİKKÖY’DE
17.07.2024 14:18
0
A+
A-

TECRÜBELİ HOCAYLA İMZALAR ATILDI!

  • Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Çiftlikköy Belediyespor’un geçtiğimiz günlerde anlaşma sağladığı deneyimli teknik direktör Levent Numanoğlu, kırmızı-siyahlılarla sözleşme imzaladı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Suat Kaan Aydın’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte tecrübeli teknik adam, kırmızı-siyahlılardaki görevine resmen başladı.

 

Onur ERDİK

2024-2025 sezonunda Yalova Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Çiftlikköy Belediyespor, deneyimli teknik adam Levent Numanoğlu ile geçtiğimiz günlerde anlaşmıştı. Taraflar arasında resmi sözleşme de önceki gün imzalandı. Çiftlikköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Teknik Direktör Levent Numanoğlu’nun yanı sıra Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Suat Kaan Aydın ve Belediyespor yönetimi de yer aldı.

‘Hep birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle’..

Yeni sezonda Çiftlikköy Belediyespor için hedeflerinin büyük olduğunu dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çiftlikköy Belediyespor Başkanımız Suat Kaan Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, kulübümüzün yeni teknik direktörü Levent Numanoğlu’nun anlaşma imza törenini gerçekleştirdik. Yeni sezonun kulübümüze ve değerli hocamız Levent Numanoğlu’na hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Yalova’nın en kariyerli teknik adamlarından..

Geçtiğimiz sezon Yalova Süper Amatör Lig’de çalıştırdığı Teşvikiye Belediyespor’la ligi üçüncü sırada tamamlayan 68 yaşındaki deneyimli teknik adam Levent Numanoğlu da imza töreninde 2024-2025 sezonunda Çiftlikköy Belediyespor’la başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini ve şampiyonluk için mücadele edecek bir takım olacaklarını kaydetti.

Futbolculuk kariyeri sonrasında Yozgat, Kastamonu, Sivas, Kütahya, Konya, Çankırı, Seydişehir, Antalya, Fethiye, Diyarbakır, Bafra, Nevşehir, Muğla gibi Türkiye’nin pek çok farklı bölgesinde onlarca takımın teknik patronluğunu yapan Teknik Direktör Levent Numanoğlu, Yalova Süper Amatör Lig’de de Çınarcık Belediyespor, Esenköy Belediyespor ve Teşvikiye Belediyespor’u çalıştırmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.