yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6487
EURO
35,1331
ALTIN
2.449,44
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
32°C
Yalova
32°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

MÜTHİŞ TURNUVA START ALDI!

MÜTHİŞ TURNUVA START ALDI!
27.06.2024 17:06
0
A+
A-

VETERANLARIN FUTBOL ŞÖLENİNDE İLK SANTRA

  • Yalova’da bu yıl 8.’si düzenlenen Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda heyecan, önceki gün oynanan karşılaşmalarla başladı.

Birbirinden keyifli müsabakaların yapıldığı ve şık gollerin kaydedildiği organizasyona katılan takımlar 3 farklı gruba ayrıldılar.

 

Onur ERDİK

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği ürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası, bu yıl 8.kez geçekleştiriliyor. Önceki gün oynanan maçlarla başlayan turnuvada futbolseverler, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara tanıklık edecekler. Amatör Saha 1 ve Amatör Saha 2’de yapılan müsabakalar kapsamındaki turnuva, Yalova Group sponsorluğunda düzenleniyor. Yalova Ehlikeyf, City77 Master, Yıldızlarspor, Çağlarspor, Akköyspor, 1 Etkinlik, Yaşa FK, Çınarcık Belediyesi, Belediyesi, Gazze ve Sancakspor takımlarının bulunduğu turnuvaya daha önce katılacağı açıklanan Taşköprü Master takımı ise son anda organizasyondan çekildi.

Futbol resitali..

Turnuvanın ilk maçında A Grubu’nda Çınarcıkspor Master ile Yıldızlarspor Master kozlarını paylaştı. Eren Özen, Hüseyin Berber, Onur Dursun gibi isimleri kadrosunda barındıran Çınarcık takımı sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yaşa FK Master ise Taşköprü Master takımının çekilmesiyle futbol şölenine 3-0’lık hükmen galibiyetle başladı. B Grubu maçlarında ise nefesler tutuldu. Amatör Saha 1’de Yalova Esnaf ve Sanatlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, Murat Şimşek, Aytaç Yaka, Alper Çağşırlıoğlu İbrahim Çelik, Gökhan Aktaş, Ufuk Tekalp gibi isimleri kadrosunda barındıran City77 Master takımı, rakibi Sancakspor Master takımını zorlu mücadelede 3-2 devirdi. Amatör Saha 2’de ise Turan Çağlar’ın başında olduğu Çağlarspor Master, rakibi Akköyspor Master takımına 3-0 yenilerek turnuvaya kötü giriş yaptı. Yürüyen Köşk Veteranlar Turnuvası’nda C Grubu’nda oynanacak Kaytazdere Master-Gazze ve Ehlikeyf Master-1 Etkinlik karşılaşmalarıyla ilk hafta heyecanı sona erecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.