yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
28°C
Yalova
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

MUHTEŞEM YAYLA ŞENLİĞİ

MUHTEŞEM YAYLA ŞENLİĞİ
01.07.2024 16:18
0
A+
A-

YALOVA GİRESUNLULAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM YAYLA ŞENLİĞİ

  •  Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen geleneksel yayla şenliği, İstikam Tepe’de büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Şenlik, birbirinden değerli sanatçıların sahne alması ve önemli isimlerin katılımıyla adeta bir kültür ve eğlence şöleni yaşattı. Sevilen sanatçılar Mehmet Kalyoncuoğlu, Yeşim Civelek, Ali Gedik, Rüştü Karpuz ve Yusuf Tepe, sahne performanslarıyla katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Erdal Avcı’nın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve YTSO Başkanı Cemil Demiryürek gibi önemli isimler de kısa konuşmalar yaparak şenliğin önemine vurgu yaptılar.

PLAKETLER VE TEŞEKKÜRLER..

Etkinlikte, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e katkılarından dolayı plaket sunuldu. Ayrıca, şenliğe katkı sağlayan tüm sponsorlara da plaket verildi. Şenliğin organizasyonunda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür eden Dernek Başkanı Beytullah Avcı, şenliğin her yıl daha da büyüyerek devam edeceğini belirtti.

KATILIM YÜKSEK OLDU..

Şenliğe, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar, Yalova Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Önder Doyuran, çeşitli sivil toplum kuruluşları dernek başkanları ve muhtarlar da katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI..

Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği yayla şenliği, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. Şenliğin, Yalova’da yaşayan Giresunlular için bir araya gelme ve kültürlerini yaşatma fırsatı sunduğu vurgulandı. Başkan Beytullah Avcı, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.