yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2342
EURO
37,1458
ALTIN
2.980,68
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÖZEL PARK  

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ÖZEL PARK   
17.10.2024 14:07
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, Rıhtım Otoparkı’nda motosiklet sürücüleri için özel bir park alanı oluşturdu. Yeni düzenleme ile otopark içerisinde ayırıcı yol çizgileri çekilerek, toplamda 60 motosikletin güvenle park edebileceği bir alan oluşturuldu..

 

 

HABER MERKEZİ

 

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla motosiklet kullanıcılarının park sorununu çözecek olan ‘Motosiklet Parkı’nı hizmete açtı. Yalova’nın doğal güzelliklerini keşfeden motosiklet sahipleri, artık daha konforlu ve güvenli bir şekilde araçlarını park edebilecek. Yeni yol çizgileri çekilen alana 60 motosiklet güvenle park edebilecek. Yalova Belediyesi, bu tür projelerle şehirdeki ulaşım düzenini güçlendirirken, vatandaşların ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak çalışmalarını sürdürüyor. Motosiklet sürücüleri ise yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.