yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1268
EURO
38,0963
ALTIN
2.902,89
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
26°C
Yalova
26°C
Açık
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C

ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
24.09.2024 15:13
0
A+
A-
  • İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, anasınıfı ve ilkokul öğrencilerini ağırlayarak, çocuklara itfaiyeciliği tanıtmak ve eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, anasınıfı ve ilkokul öğrencilerini misafir ediyor. Şehir merkezinde bulunan anasınıfı ve ilkokul öğrencileri tarafından ziyaret edilen İtfaiye Müdürlüğü’nde öğrenciler ilk olarak binayı gezerek tanıma fırsatı buluyor. Ardından yapılan çalışmalar aktarılıyor ve öğrencilere kullanılan araç, gereçler hakkında bilgiler veriliyor. İtfaiye Müdürlüğü olarak kapılarının her zaman açık olduğunu belirten yetkililer, “Müdürlüğümüz bünyesinde İtfaiye Haftası dolayısıyla öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Şehir merkezimizde bulunan okullardan galen talepler doğrultusunda hem öğrencilerimizi müdürlüğümüzde ağırlıyoruz hem de belirlenen programlar çerçevesinde okullara giderek tecrübelerimizi, yapmış olduğumuz çalışmaları ve görevlerimizi anlatıyoruz” dediler.

ÇOCUKLAR HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK

25-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla 25 Eylül Çarşamba günü Yalova Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik düzenleniyor. Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerinin de hazır bulunacağı etkinlikte araç ve gereçler tanıtılacak. Çocuklar için ise parkur kurularak eğlenceli bir günü öğrenerek geçirmeleri sağlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.