yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5726
EURO
35,1227
ALTIN
2.459,04
BIST
10.524,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
28°C
Yalova
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA İZLENECEK

MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA İZLENECEK
01.07.2024 16:21
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyesi, UEFA EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ve Avusturya arasında oynanacak kritik maç için MOKAMP’ta dev ekran kuracak. Çiftlikköy halkı, bu büyük heyecanı birlikte yaşayarak ay yıldızlı takımımıza destek verecek.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

EURO 2024 F Grubu’nda son maçta Çekya’yı 2-1 mağlup eden milli takımımız, son 16 turunda bugün Avusturya ile karşılaşacak. Çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek olan takımımızın performansı, Çiftlikköy’de coşkulu bir kalabalıkla izlenecek. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin talimatıyla, 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de başlayacak olan karşılaşma için MOKAMP’ta dev ekran kurulacak. Vatandaşlar, maçın heyecanını hep birlikte yaşayarak milli takımımıza destek verecekler. Türkiye-Çekya maçını da aynı alanda dev ekrandan izleyen Çiftlikköylüler, milli takımımızın zaferini büyük bir coşkuyla kutlamıştı. Belediye Başkanı Adil Yele, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birini daha yaşadık. Bu akşam da aynı coşku ve destekle milli takımımızın yanında olacağız” diyerek tüm Çiftlikköylüleri bu anlamlı etkinliğe davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.