yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Pazartesi Açık
30°C
Salı Hafif Yağmurlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
29°C

MEZUNİYET COŞKUSU

MEZUNİYET COŞKUSU
28.06.2024 15:43
0
A+
A-

GURUR VE MUTLULUK BİR ARADA

  • Yalova Üniversitesi, 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni ile öğrencilerini yeni bir hayata uğurladı. Coşku dolu anların yaşandığı törene katılan binlerce öğrenci ve aileleri, gurur ve mutluluğu bir arada yaşadı..

Haber / Zeynep TAŞTAN 

Mezuniyet Törenine öğrencilerimiz ve ailelerinin yanı sıra Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Barosu Başkan Vekili Av. Berk İşcan, Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri, il müdürleri ile akademik ve idari personelimiz katıldı. Törenin başlangıcında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından üniversitenin tanıtım filmi ve geçmiş mezuniyet törenlerinden görüntüler gösterildi. Sinevizyon gösterimi hem öğrencilere hem de ailelerine nostaljik anlar yaşattı. Üniversite birincisi Birsen Moral, yaptığı konuşmada duygularını paylaştı. Moral, başarıya ulaşmasında ailesinin ve öğretmenlerinin büyük rol oynadığını belirtti. Konuşması büyük bir alkışla karşılandı. Moral’in ardından, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı öğrencilere hitap etti. 

BAHÇEKAPILI, ÖĞRENCİLERE SESLENDİ..

Rektör Bahçekapılı, konuşmasında öğrencilerin eğitim sürecindeki başarılarını övdü. Ayrıca, mezuniyetin bir son değil, yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı. Öğrencilerin, üniversiteden aldıkları eğitimi topluma fayda sağlamak için kullanacaklarına inandığını ifade etti. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, konuşmasının sonunda öğrencilere hayatlarında dürüstlük ve etik değerlerin önemini vurguladı. Ayrıca, ülkenin geleceğinde önemli rol üstlenecek olan mezunların, bu bilinçle hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL..

Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Birsen Moral, Yakup Yazar ve Spor Bilimleri Fakültesi’nden Kübra Efe 2023-2024 akademik yılında üniversitenin en yüksek diploma puanıyla mezun olan ilk 3 öğrencisi oldular. Duygusal anlar yaşayan öğrenciler ödüllerini alarak büyük bir gurur yaşadılar. Tören, öğrencilerin yemin etmesi ve kep atmalarıyla devam etti. Bu an, tüm katılımcılar için unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı. Kep atma töreninin ardından, öğrenciler ve aileleri özel fotoğraf çekim alanlarına geçerek bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.