yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
29°C
Yalova
29°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

MERVE’NİN MUTFAĞI AÇILDI

MERVE’NİN MUTFAĞI AÇILDI
29.05.2024 14:42
0
A+
A-
  • Rüstempaşa Mahallesi no:22 adresinde kapılarını açan Merve’nin Mutfağı, temiz ve şeffaf mutfak anlayışıyla ve tamamı kadınlardan oluşan çalışan kadrosuyla, müşterilerini lezzetli yemek hizmeti sunuyor.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Rüstempaşa Mahallesi no:22 adresinde kapılarını açan Merve’nin Mutfağı, bölge sakinlerine benzersiz bir yemek deneyimi sunmayı hedefliyor. İşletme, temiz ve şeffaf mutfak anlayışıyla öne çıkarken, kadın istihdamına verdiği önemle de dikkat çekiyor. İşletmenin kurucusu ve ortağı Merve Uzunlar, uzun yıllar sektörde edindiği deneyimleri kendi işletmesine taşıyarak müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlıyor. Merve’nin Mutfağı’nda tüm çalışanlar kadınlardan oluşuyor. Bu tercih, kadın istihdamını desteklemenin yanı sıra, kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmeyi hedefleyen bir adım olarak değerlendiriliyor.

‘Açık ve temiz mutfak anlayışıyla’

İşletme sahibi Merve Uzunlar, “Amacımız sadece lezzetli yemekler sunmak değil, aynı zamanda hijyen ve şeffaflık konusunda örnek teşkil etmek. Mutfağımız her zaman müşterilerimizin görebileceği şekilde açık ve temiz tutuluyor. Bu, hem çalışanlarımızın hem de müşterilerimizin içini rahatlatan bir uygulama” dedi. Restoran, ev yemeklerinden dünya mutfağına kadar pek çok lezzeti misafirleriyle buluşturuyor. Her bir yemeğin arkasında, kadınların emeği ve özeni bulunuyor. Kadın gücünün ve temiz mutfak anlayışının bir araya geldiği bu özel mekan, sadece lezzet sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle de hareket ediyor. Merve Uzunlar ve ekibi, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor ve müşterilerini bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.