yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C

KÜREKLER LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÇEKİLDİ

KÜREKLER LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÇEKİLDİ
02.07.2024 15:02
0
A+
A-
  • Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Bursa’da üçüncüsü düzenlenen Dragon Boat Cup Festivali’ne katıldı. Bu anlamlı etkinlikte LÖSEV Bursa’nın iyileşmiş gençleri, lösemili çocuklar için kürek çekerek önemli bir farkındalık yarattı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Bursa’ da üçüncüsü düzenlenen Dragon Cup Festivali’nde şehrin önde gelen firmalarının temsilcileri de kupaya uzanmak için kürek çekti. Bu yılki Dragon Boat Cup, LÖSEV için ayrı bir anlam taşıdı; çünkü katılımcılar sadece sporun heyecanını yaşamakla kalmayıp, aynı zamanda lösemili çocuklar ve aileleri için farkındalık yaratmak ve destek sağlamak amacıyla bir araya geldiler. LÖSEV Bursa gençleri, etkinlik boyunca büyük bir özveri ve enerji ile kürek çekerek, lösemi ile mücadele eden çocuklara umut oldular. Dragon Festivali, katılımcılara eğlenceli ve anlamlı bir gün sunarken, aynı zamanda festival alanında kurulan tanıtım ve LSV Dükkan satış stantları ile lösemi ile mücadele eden çocuklara umut ve destek olma fırsatı sundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.