yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

KORU SAĞLIK MERKEZİ HASTA KABUL EDİYOR

KORU SAĞLIK MERKEZİ HASTA KABUL EDİYOR
03.10.2024 17:58
0
A+
A-

Koru Belediyesi’nin kemdi imkanlarıyla Koru’ya kazandırdığı Koru Aile Sağlık Merkezi’nde hasta kabulüne başlandı. Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi’ne hizmet verecek olan Koru Sağlık Merkezinde göreve başlayan Dr. Ruşen Özeri hastaları kabul etmeye başladı..

 

HABER MERKEZİ

Koru Belediyesinin kemdi imkanlarıyla Koru’ya kazandırdığı Koru Aile Sağlık Merkezi’nde hasta kabulüne başlandı. Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi’ne hizmet verecek olan Koru Aile Sağlık Merkezi’nde göreve başlayan Dr. Ruşen Özeri hastaları kabul etmeye başladı. Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal İldeniz ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Volkan Yaman, göreve yeni başlayan Koru Sağlık Merkezi Hekimi Dr. Ruşen Özeri ziyaret ederek başarılar diledi.

ADIM ADIM ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR..

Koru’da sosyal belediyeciliği ön plana çıkartan önemli projelere imza atan Koru Belediyesi alt yapı çalışmaların yanı sıra eğitim ve sağlık alanında hizmet üretmeye devam ediyor.  Belediyenin kendi imkanlarıyla yapılan ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredilen Koru Sağlık Merkezi hasta kabulüne başlarken, sağlık merkezini ziyaret eden Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra  eğitim ve sağlık alanındaki yatırımlarla  sosyal belediyeciliği ön plana çıkartıkları belirterek, “Küçük bir belde olmamıza rağmen elimizden geldiğince çözümler üretiyor ve Koru’da yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırmak için adım adım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm gayretimiz, Koru’yu  daha da güzelleştirerek değer katmaktır” dedi.

YAMAN’DAN TEŞEKKÜR..

Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, “Beldemizde hiç bir hemşerimin, gitmek zorunda kalmaması dilekleri ile yapımını üstlenerek tamamladığımız, Koru Aile Sağlık Merkezi’nde hasta kabulüne başlayan doktorumuz Ruşen Özeri, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal İldeniz ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Volkan Yaman ile beraber ziyaret ettik. Hasta kabulüne Başlayan Doktor Ruşen Özer’e başarılar ve beldemiz sakinlerine sağlıklı günler diliyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.