yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

KENT KUPASI, YALOVA’YI BİRLEŞTİRDİ

KENT KUPASI, YALOVA’YI BİRLEŞTİRDİ
28.07.2024 14:16
0
A+
A-
  • Yalova Kent Kupası 2024, sporun birleştirici gücünü bir kez daha kanıtladı ve unutulmaz anlara sahne oldu.

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, bu yıl da başarıyla tamamladıkları Kent Kupası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Futbol, sokak basketbolu, satranç, masa tenisi, bocce, dart ve wushu gibi çeşitli dallarda toplam 900’den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen bu geniş kapsamlı etkinlik, Yalova’da sporun ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ve Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi ile Yalova Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla organize edilen Yalova Kent Kupası 2024, büyük bir coşkuyla sona erdi. Futbol, sokak basketbolu, satranç, masa tenisi, bocce, dart ve wushu gibi çeşitli dallarda toplam 900’den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen bu geniş kapsamlı etkinlik, Yalova’da sporun ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledi. Futbol sahasında genç yetenekler kıyasıya mücadele ederken, sokak basketbolunda bireysel yetenekler ve takım çalışması ön plana çıktı. Satranç turnuvasında ise strateji ve zeka savaşı yaşandı. Masa tenisinde hızlı refleksler ve mükemmel el-göz koordinasyonu sergilenirken, bocce müsabakalarında stratejik düşünme ve takım çalışması dikkat çekti. Dart turnuvasında hassasiyet ve odaklanma ön plandaydı. Wushu dalında ise dövüş sanatlarının estetik ve güç gerektiren hareketleri izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Yalova Kent Kupası 2024, sporun birleştirici gücünü ve toplumsal bağları güçlendiren yönünü bir kez daha gözler önüne serdi. Katılımcılar, fair play ruhunu ve sporun eğlenceli ve sağlıklı yönlerini ön plana çıkararak mücadele ettiler. Sporun dostluk ve kardeşlik temelleri üzerine kurulduğu bu etkinlikte, her branşta yarışan sporcular sadece bireysel başarılarını değil, aynı zamanda toplumsal bağların güçlenmesine de katkıda bulundu. Yalova Kent Kupası 2024, katılımcıların sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarını ve sporun birleştirici gücünü keşfetmelerini sağladı.

Teşekkür etti

Organizasyon hakkında konuşan Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, şunları söyledi: “Başta bizlere maddi manevi en büyük desteği veren Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’e, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’a, her zaman bizleri destekleyen Kent Konseyi Başkanımız Mustafa Kandemir’e ve görevde bulunduğu süre zarfında bizlere destek veren önceki dönem Yalova Belediyesi Başkanı Mustafa Tutuk’a çok teşekkür ederiz. Üç yılı geride bıraktık, artık daha da oturmuş ve gelenekleri oluşmaya başlayan bir kupadan söz ediyoruz. Halkımız bu kupaya sahip çıkmalı ve yerel yöneticilerden talep etmeli. Biz bugün varız yarın yokuz, önemli olan halk nezdinde ilgi odağı olmayı başarmış bu tip fikirlerin devamlılığının sağlanmasıdır.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.