yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,8513
EURO
35,2301
ALTIN
2.497,39
BIST
10.739,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ŞAMPİYON YALOVA ÜNİVERSİTESİ!

ŞAMPİYON YALOVA ÜNİVERSİTESİ!
15.06.2024 16:23
0
A+
A-

 

 

Yalova’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kent Kupası futbol dalı sona erdi.

 

Haber / Büşra GÜNDÜZ

Yalova’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kent Kupası futbol dalı etkinlikleri, heyecan dolu karşılaşmaların ardından sona erdi. Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirilen kupanın şampiyonu, Yalova Üniversitesi oldu. Kupayı İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel takdim etti.

 

Futbol dalı için sıralama şu şekilde;

 

  1. Yalova Üniversitesi
  2. ⁠Uzmanlar Hastanesi I
  3. ⁠Yalova Belediyesi
  4. ⁠Hava Meydan Komutanlığı I

 

2024 yılı için belirlenen spor dalları arasında Kurumlararası Futbol, Sokak Basketbolu, Dart, Bocce, Satranç, Wushu, Geleneksel Okçuluk ve Masa Tenisi yer alıyor. 2022 yılında 600, 2023 yılında ise 1019 katılımcıya ulaşan kupa, bu yıl 900’ün üzerinde katılımcısını ağırlayarak büyük ilgi gördü.

 

Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Ayaz, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Kent Kupası, her geçen yıl artan bir ilgiyle karşılanıyor. Katılımcı sayısındaki bu artış, gençlerimizin spora olan ilgisini ve bizim de bu ilgiyi desteklemekte ne kadar doğru adımlar attığımızı gösteriyor. Tüm katılımcılara ve destek veren kurumlara teşekkür ediyorum. Yalova Üniversitesi’ni şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyorum. Gelecek yıl daha da büyüyen bir organizasyonla tekrar bir araya gelmeyi hedefliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.