yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9949
EURO
38,0377
ALTIN
2.829,82
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

KENAN ENGİN’E DESTEK

KENAN ENGİN’E DESTEK
19.09.2024 15:10
0
A+
A-

YALOVA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN KENAN ENGİN’E DESTEK

  •  TOBB Yalova İl Kadın Girişimciler Kurulu, Yalova’nın geleceğine dair güçlü bir adım atarak, Yalova Kent Konseyi Başkanlığı’na aday olan Kenan Engin’i desteklediklerini kamuoyuna duyurdu.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova’nın ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasını ön planda tutan Kadın Girişimciler Kurulu, Kenan Engin’in vizyoner yaklaşımı ve girişimciliği teşvik eden projelerine olan güvenlerini açıkça ifade etti. Kadın girişimciler olarak Yalova’nın her alanda gelişmesine katkıda bulunmanın bir sorumluluk olduğunu belirten kurul, şehrin kalkınması için ortak bir vizyon etrafında birleşmenin önemine vurgu yaptı. Yalova Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Engin’in projelerinin, Yalova’nın hem ekonomik hem de sosyal anlamda büyümesine katkı sağlayacak adımlar olduğuna inanıldığı ifade edildi. Açıklamada, Kadın Girişimciler Kurulu’nun, kentte girişimcilik ruhunu teşvik etmek ve kadın girişimcilerin de daha aktif bir şekilde bu süreçte yer almasını sağlamak amacıyla Kenan Engin ile iş birliği içinde olacakları belirtildi. Kenan Engin’in Yalova’nın gelişimine katkı sunacak çalışmaları desteklenirken, bu iş birliğinin Yalova’nın geleceği adına önemli bir kilometre taşı olduğu vurgulandı. Yalova Kadın Girişimciler Kurulu, kadınların kentin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatında daha etkin rol alması için Kenan Engin’in projeleri ile uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını belirterek, “Yalova’nın her alanda daha güçlü olması için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” mesajını verdi. Kenan Engin’in kent yönetimine getireceği yenilikçi bakış açısı ve girişimciliği destekleyen projelerinin Yalova’da fark yaratacağına olan inancını belirten kurul, bu yolda güçlü bir iş birliğiyle şehre hizmet etme kararlılıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.