yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

KAYMAKAM BİLGİN’E VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAM BİLGİN’E VEDA YEMEĞİ
18.07.2024 14:44
0
A+
A-
  • Diyarbakır Kayapınar Kaymakamlığı görevine atanan Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediyesi’nin veda yemeğinde 5 yıl birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarıyla helalleşti. Kaymakam Bilgin, uyumlu çalışmalarından dolayı Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye ve belediye çalışanları ile birim amirlerine de teşekkür etti.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

2019 yılından bu yana Çiftlikköy Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Bilgin, Temmuz ayı başında yayınlanan kararnamenin ardından Diyarbakır Kayapınar ilçesine atanmıştı. Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda düzenlenen veda yemeğine Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin yanı sıra, belediye ve kaymakamlık birim müdürleri ve personelleri katıldı. Veda yemeğinde Çiftlikköy’deki görev süresi boyunca iyi niyetli ve gayretli mesai arkadaşlarına sahip olduğunu dile getiren Kaymakam Ömer Bilgin, “Bir kaymakam olarak buraya gelirken üç amacım vardı. İlki, bana tevdi edilen, devletin itibarını ve kamu hukukunu korumak ki bunu sadece üçüncü şahıslara karşı değil kendi nefsime karşı da korudum. Yakın mesai arkadaşlarım buna çok şahittir, devletin malına kendi ailem, kendi şahsım başta olmak üzere titiz davrandım. Herkesin de böyle olması için elimden gelen gayreti yaptım. İkincisi de bana tevdi edilen bu görevi hakkıyla, layıkıyla yapmak ve bunu yaparken de eğer ilçeme katma değer adına bir şeyler katabiliyorsam, işte bu ikinci görevimdi. Ve üçüncüsü de her görevin sonlandığı gibi buradan ayrılma vakti geldiğinde, yarına dair heybetli, güzel dostluklar getirebiliyorsak,  o zaman bu üç amaca ulaşmışım demektir ki, bu üç amaca ulaşabilen bahtiyar insanlardan biri olarak kendimi addediyorum” diye konuştu.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, Kaymakam Bilgin’e 5 yıllık görev süresi boyunca Çiftlikköy’de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devam etmesi dileklerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.