yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5519
EURO
35,1511
ALTIN
2.468,05
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
28°C
Yalova
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

‘KATİL İSRAİL, FİLİSTİN’DEN DEFOL!’

‘KATİL İSRAİL, FİLİSTİN’DEN DEFOL!’
03.06.2024 15:40
0
A+
A-

TARAFTARLARDAN GAZZE’YE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

İsrail’in Filistin toprakları üzerinde işlediği katliamları protesto etmek için Yalova’da farklı takımları destekleyen taraftarlar bir araya geldiler.

  • Gazipaşa Caddesi Deprem Anıtı’ndan Cevdet Aydın Parkı’na kadar yürüyen vatandaşlar, ‘Katil İsrail, Filistin’den defol’ sloganları attılar.

Onur ERDİK

Yalova’da farklı takımları destekleyen taraftarlar, İsrail’in Filistin toprakları üzerindeki işlediği katliamları protesto etmek için bir araya geldiler. İşgalci İsrail güçlerinin Gazze’de başta çocuk ve kadın olmak üzere masum insanlara yönelik katliamlarına tepkiler devam ediyor. Yalova’da da farklı takımlara gönül verenlerle sivil toplum kuruluşları, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği insanlık suçuna sessiz kalmadılar.

Ellerinde bayraklarla yürüdüler..

Gazipaşa Caddesi Deprem Anıtı mevkiinde toplanan vatandaşlar, dün akşam saatlerinde ellerinde Türk ve Filistin bayraklarının yanı sıra hazırladıkları pankartlarla Uğur Mumcu Parkı’na kadar yürüdüler. İsrail’e lanet yağdıran eylemcilere çevredeki vatandaşlar da destek verdiler. Yürüyüşün bitiş noktası olan Cevdet Aydın Parkı’nda açıklamada bulunan vatandaşlar, ardından Gazze’de hayatını kaybedenler için dua etmelerinin ardından eylemlerini bitirip dağıldılar.

4 büyük takımın taraftarları bir arada..

Yalova’da gerçekleştirilen Gazze yürüyüşüne başta Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimiz Yalovaspor ve Yalova Yeşilovaspor olmak üzere Süper Lig ekipleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray taraftar gruplarının yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarına mensup vatandaşlar katılım sağladılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.