yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,9818
EURO
35,3694
ALTIN
2.457,08
BIST
10.679,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
29°C
Yalova
29°C
Açık
Çarşamba Açık
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C

KATFA-DER İÇİN EĞİTİM PROTOKÜLÜ İMZALANDI

KATFA-DER İÇİN EĞİTİM PROTOKÜLÜ İMZALANDI
02.06.2024 14:07
0
A+
A-

KATFA-DER ve Özel Yalova Fen Bilimleri Özel Öğretim Kurumu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER) ile Özel Yalova Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu arasında önemli bir işbirliği protokolü imzalandı. Bu anlaşma, dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına eğitim süreçlerinde destek olmayı amaçlıyor. İmzalanan protokol gereğince, KATFA-DER üyeleri ve birinci derece yakınları, Özel Yalova Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu’nda eğitim ücretlerinde indirim alacaklar. Bu indirimler, eğitim ücretlerinin yanı sıra kitap ve diğer eğitim materyallerini de kapsayacak şekilde düzenlendi. Taraflar arasında anlaşmaya varılan özel fiyat listesi, dernek üyelerinin ve yakınlarının eğitim süreçlerini daha planlı ve uygun maliyetlerle yürütmelerine olanak tanıyacak.

Teşekkür etti

Protokol, Özel Yalova Fen Bilimleri Özel Öğretim Kursu Müdürü Didem Sezer Çakmak ve KATFA-DER Başkanı Nurten Anıl tarafından imzalandı. Tören sırasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Nurten Anıl, bu işbirliğinin üyelerine ve yakınlarına büyük fayda sağlayacağını belirtti. Anıl, “Günümüz ekonomik koşullarında, eğitim masrafları aileler için ciddi bir yük oluşturuyor. Bu işbirliği, ailelerimize bir nebze olsun nefes aldıracak. Eğitim kurumumuza ve Müdürümüz Didem hanıma bu değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

‘Eğitime erişim herkes için önemli’

Didem Sezer Çakmak da yaptığı konuşmada, eğitime erişimin herkes için önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu protokol sayesinde daha fazla öğrencinin kaliteli eğitim almasına vesile olacağımız için mutluyuz”  şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.