yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

KARAKUŞ HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

KARAKUŞ HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU
04.08.2024 14:10
0
A+
A-
  • Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticileri, Paşakent Huzurevi’nde yaşayan değerli büyüklerimizi ziyaret etti. Bu ziyaret, huzurevi sakinleriyle samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleştirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve beraberindeki sağlık yöneticileri, huzurevi sakinlerinin odalarına çıkarak onlarla hem sohbet etti hem de sağlık sorunları hakkında bilgi aldı. Büyüklerimizin sağlık durumlarıyla yakından ilgilenen Karakuş, onların taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledi. Ziyaretin en keyifli anlarından biri ise Uzm. Dr. Osman Karakuş’un Huzurevi Bocce takımı ile yaptığı maç oldu. Bocce oynayan Karakuş, büyüklerimizle eğlenceli anlar yaşadı ve onlarla birlikte vakit geçirerek moral verdi. Maç sırasında huzurevi sakinleriyle birlikte gülüp eğlenen Karakuş, onların mutluluğuna ortak oldu. Bu ziyaretin ardından, Yalova’da huzurevi sakinleri ve sağlık çalışanları arasında sevgi bağının kuvvetlenmesi amacıyla çeşitli faaliyetlerin planlanması kararlaştırıldı. İl Sağlık Müdürlüğü, bu tür ziyaretlerin ve etkinliklerin düzenli hale getirilmesi için bir planlama yaparak, huzurevi sakinlerinin sosyal yaşamlarına katkı sunmayı hedefliyor. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, “Huzurevinde yaşayan büyüklerimiz bizim baş tacımız. Onların mutluluğu ve sağlığı bizim için çok önemli. Bu tür ziyaretlerle onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Aynı zamanda sağlık sorunlarını yerinde tespit ederek, çözümler üretmeyi amaçlıyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek ve huzurevi sakinlerimizin yaşam kalitesini artırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.