yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
31°C
Yalova
31°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

KANDEMİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

KANDEMİR’DEN TEŞEKKÜR MESAJI
04.10.2024 16:57
0
A+
A-

  •  Yalova Kent Konseyi’nin 7. dönemi başarıyla tamamlandı. Görevini devreden bir önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, 3 yıllık görev süresi boyunca yapılan önemli çalışmalara dair bir teşekkür yazısı yayımladı..

 

Haber/ Zeynep TAŞTAN

Kent vizyonunun geliştirilmesi, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık ve sosyal yardımlaşma gibi temel ilkelere dayalı çalışmaların altını çizen Kandemir, bu süreçte Kent Konseyi olarak Yalova’nın geleceği için somut adımlar attıklarını vurguladı. Kent Konseyi’nin genel kurul, yürütme kurulu, meclisler ve çalışma gruplarıyla ortak akıl çerçevesinde çalıştığını belirten Kandemir, Yalova’nın sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin karar verici kurumlarla paylaşıldığını ifade etti. Bu çalışmalar sayesinde başarılı sonuçlar elde ettiklerini kaydetti. Kandemir, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Yalova kent vizyonunun geliştirilmesi, kentimizin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkeleri doğrultusunda 3 yıl boyunca genel kurul ve yürütme kurulu üyelerimiz, meclislerimiz ve çalışma gruplarımız ile hareket ederek önemli çalışmalar icra ettik.  Yalova için bütünleştirici ve kapsayıcı bir anlayış ile Yalova’mızın geleceğine dönük tüm alanlarda ortak akılla kentimizin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri geliştirerek kara verici ve icra yetkisine sahip kurum ve kuruluşlarımıza bu önerilerimizi sunduk ve başarılı çalışmalara imza attık. Genel kurulumuz, yürütme kurulumuz, genel sekreterliğimiz, meclislerimiz ve çalışma gruplarımız ile yakaladığımız bu başarıyı yeni dönemde seçilen Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin de devam ettirmesini en içten dileklerimle temenni ediyorum. Kentimiz adına gönüllülük anlayışıyla kamu menfaatlerini gözeterek yaptığımız bu başarılı çalışmalar için genel kurul üyelerimize, yürütme kurulu üyesi arkadaşlarım Volkan Yılmaz, Selahattin Aras, Ali Çolakoğlu, Kubilay Özer, İdris Durmuş, Lütfi Özgür, Mehtap Hiçyılmaz, Arzu Demir ve Doğan Doğru’ya; Genel Sekreterimiz Erkan Çetintaş’a ve genel sekreterlik personelleri Pınar Toma, Aysun Mengüverdi ve Sevil Nice’ye; Gençlik Meclisi Başkanımız Fatih Ayaz’a, Kadın Meclisi Başkanımız Fadime Yıldırım Karoğlu’na, Engelli Meclisi Başkanımız Hüseyin Özdemir’e, İklim Değişikli Afet Çalışma Grubu Başkanımız Sabri Karaçam’a, Kültür Turizm Sanat Çalışma Grubu Başkanımız Semih Toksöz’e ve Eğitim Çalışma Grubu Başkanımız Aziz Deniz’e teşekkürlerimi sunuyorum. 7. Dönem Kurulumuz Genel Sekreterliğimiz ve Genç Gönüllülerimiz’in kıymetli emekleri ve genel kurul üyelerimizin yoğun katılımı ile demokrasi şöleni şeklinde başarıyla gerçekleşmiştir. En başta katılımları ile Kent Konseyimize gereken önem verdikleri için tüm genel kurul üyelerimize ve Kent Konseyi Başkan adayları Ali Çolakoğlu, Nurten Anıl ve Halit Okan’a teşekkür ediyor, 7. dönem Yalova Kent Konseyi Başkanı seçilen Kenan Engin ve yürütme kurulu üyesi arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.