yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

KADINLAR AÇIK HAVA SİNEMASINDA BULUŞTU

KADINLAR AÇIK HAVA SİNEMASINDA BULUŞTU
09.07.2024 14:34
0
A+
A-

Yalova’nın Termal ilçesine bağlı Yenimahalle köyünde kadınlara özel olarak düzenlenen açık hava sineması etkinliği büyük ilgi gördü..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Köy Muhtarı Halit Şahin’in öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, köy meydanında yapıldı ve kadınlar için keyifli bir akşam sundu. Kadınlar, WhatsApp grubunda oy çokluğuyla seçtikleri Mavi Boncuk filmini izlediler. Sinema etkinliğine katılan köy sakinlerine ücretsiz çay ve su servisi yapıldı, bu da etkinliğe ayrı bir güzellik kattı. Etkinliğin her hafta tekrarlanması planlanıyor, bu da köyde yaşayan kadınlar arasında büyük bir heyecan ve memnuniyetle karşılandı. Köy muhtarı Halit Şahin, bu tür sosyal aktivitelerin köydeki dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirdiğini ifade etti. Yenimahalle köyündeki kadınlar, açık hava sineması etkinliği sayesinde hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de bir araya gelerek sosyalleşme fırsatı buluyor. Etkinliğin devamının gelmesi, köydeki sosyal hayatı canlandırmaya yönelik olumlu bir adım olarak görülüyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.