yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

JÜRİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

JÜRİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
12.08.2024 17:40
0
A+
A-
  • Yalova’da girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak ve yenilikçi projelerin desteklenmesi amacıyla düzenlenen ‘KOSGEB Girişimci Destek Programı İş Geliştirme Desteği’ kapsamında jüri değerlendirme toplantısı, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında gerçekleşti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Toplantıya, Yalova’nın önde gelen isimleri katılım sağladı ve imalat sektöründe faaliyet gösteren girişimci adaylarının projeleri detaylı bir şekilde değerlendirildi. Toplantıya, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın yanı sıra, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Aydın Bakoğlu, KOSGEB Başkanlık Temsilcisi Onur Ege ve Yalova’nın önde gelen girişimci kadınlarından işinsanı Süheyla Uzuneser de katıldı.

‘BÜYÜK FIRSAT’..

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Kaya, “Yalova, yenilikçi girişimcileri ve güçlü sanayi yapısıyla bölgesel kalkınmada önemli bir rol üstleniyor. Bu tür toplantılar, girişimci adaylarımızın projelerini geliştirmeleri ve hayata geçirmeleri için büyük bir fırsat sunuyor. Yenilikçi fikirlerin desteklenmesi ve bu fikirlerin reel sektörde hayata geçirilmesi, ilimizin ekonomik dinamizmine önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

DEMİRYÜREK’TEN DESTEK MESAJI..

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek de toplantıda yaptığı konuşmada, girişimciliğin ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesinin Yalova’nın ekonomik gelişimi açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Demiryürek, “YTSO olarak, her zaman girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Girişimci adaylarımızın projelerini desteklemek ve onların başarılı olabilmesi için gerekli tüm kaynakları seferber etmeye hazırız. Tüm girişimci adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İMALAT SEKTÖRÜNDE YENİLİKÇİ PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ..

Toplantının odak noktası, imalat sektöründe faaliyet gösteren girişimci adayların projeleriydi. Katılımcılar, girişimci adayların sunduğu projeleri detaylı bir şekilde inceleyerek, bu projelerin yenilikçi ve sürdürülebilir olması hususunda değerlendirmelerde bulundular. Projelerin teknik altyapısı, ticari potansiyeli ve bölgesel katkıları gibi kriterler göz önünde bulundurularak, adaylara geri bildirimler verildi.

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN DESTEK..

Toplantıya katılan girişimci kadınlardan iş insanı Süheyla Uzuneser, kadın girişimciliğinin desteklenmesinin toplumsal kalkınma açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti. Uzuneser, “Kadın girişimcilerimizin projeleriyle ekonomiye kazandırılması, yalnızca bireysel başarıları değil, aynı zamanda toplumsal refahı da artıracaktır. Bu tür destek programları, kadın girişimcilerimizin önünü açmak adına büyük bir önem taşımaktadır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.