yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

‘İYİ YOLDAYIZ’

‘İYİ YOLDAYIZ’
08.09.2024 15:31
0
A+
A-
  • Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor teknik direktörü Aytaç Yaka önemli açıklamalarda bulundu.

Yeşil-kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı, bütçeleri doğrultusunda oluşturulan mütevazi kadro ile iyi yolda olduklarını söyledi.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek ekiplerimizden Yalovaspor’da teknik patron Aytaç Yaka, HABERCİ’ye özel açıklamalar yaptı. Yeşil-kırmızılılarla daha önce BAL’da şampiyonluk yaşayıp 3. Lig’e yükselme sevinci yaşayan Yaka, yeni sezonda bu başarıyı bir kez daha tekrarlamayı hedefliyor.

‘İyi yoldayız’..

2024-2025 sezonuna Yalovaspor’un yeni yönetim ve teknik ekiple lige başlayacağını söyleyen yeşil-kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı Yaka, “Bütçemiz doğrultusunda mütevazi bir kadro oluşturduk. Yalovaspor’un onurunu ve gururunu en üst seviyede tutacak, ayaklar altına almayacak şekilde mücadele edecek kadro yapılanmasını en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yalovaspor olarak iyi yoldayız. Elimizden gelenin en iyisini oluşturmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

‘Bu takımı en iyi şekilde taşımak istiyoruz’..

Yeşil-kırmızılı temsilcimizin teknik patronu, “Biz Yalovaspor olarak Marmara bölgesi gibi zor bölgedeyiz. Zor gruptayız. Bu ligin içerisinde grubumuzu en iyi noktada tamamlamak ve takımı en iyi şekilde taşımayı istiyoruz. Bunun adı şampiyonluk da olabilir ikincilik de olabilir. Bölge ve grup olarak zorluğun bilinci içerisindeyiz. Bu zorluklar da sağlam grubun içerisinde bizi sağlam takım kurmaya itiyor” ifadelerini kullandı.

‘Daha fazla rekabet olacak’..

Türkiye Futbol Federasyonu’na statüyle alakalı teşekkür eden Aytaç Yaka, açıklamasını şöyle tamamladı: “Ben bu kadar yıldır BAL’da çalışıyorum. Türkiye Futbol Federasyonu’nu tebrik ediyorum. Statüyle alakalı çok güzel konuda çalışma yaptılar. Birinciler şampiyon oluyor. İkinci ve üçüncülerin iddiasının olması gibi konular önemli. Ayrıca alt sıradaki ekiplerin de lige daha fazla yüklenmesi ve kolay pes etmemeleri anlamına geliyor. Bu ligde beşinci ve altıncının da şansının devam edecek olması, ligde kopmalar olmayacağının göstergesidir. Maçların daha mücadeleci, ekiplerin erken pes etmemeleri ve lig yarışını bırakmadan mücadelelerini ortaya koyacak olmasıyla daha fazla rekabet olacak.”

‘Başkanımız Ali Yavru ve yönetimine teşekkür ederiz’..

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru ve yönetiminin her zaman yanlarında olduklarını ve bu anlamda da kendilerine teşekkür ettiğini belirten Aytaç Yaka, “Kulüp başkanımız Ali Yavru ve yönetimine teşekkür ederiz. Gerçekten büyük bir heyecanla geldikleri görevde müthiş bir alışma ortaya koyuyorlar. Gece gündüz demeden çalışıp bizim yanımızda duruyorlar. Bu anlamda kendilerine şükranlarımızı iletiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.