
KAVGA İHBARINA GİDEN EKİPLER PASTA SÜRPRİZİYLE KARŞILAŞTI
Yalova esnaflarından Feyza Geçer ile Burcu Adıyaman, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla polis ekiplerine anlamlı bir sürpriz yaptı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ
İsmet Acar Caddesi üzerinde hizmet veren Cafe De Sandwich işletmesinin sahipleri Feyza Geçer ve Burcu Adıyaman, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümünü unutulmaz bir jestle kutladı. Polis ekiplerini “işletmede kavga çıktı” ihbarıyla adrese çağıran Geçer ve Adıyaman, olay yerine gelen polisleri ellerinde pasta ile karşıladı. Polis ekipleri, hazırlanan özel pastayı çevredeki esnafla birlikte keserek bu anlamlı günü kutladı.
‘İYİ Kİ VARSINIZ’
Feyza Geçer ve Burcu Adıyaman, bu sürprizle emniyet güçlerinin her zaman yanlarında olduklarını ve onların değerini her fırsatta göstermek istediklerini belirtti. Geçer ve Adıyaman, şunları dile getirdi: “Polis Haftası dolayısıyla bizlere emekleri geçen ekiplerimize ufak bir sürpriz yapmak istedik. Onları ‘kavga var’ diye çağırdık. Alarm sistemimizi de devreye soktuk. Sağ olsunlar hemen geldiler. Bizler de onlara ufak bir sürpriz yapmak istedik. Yüzlerini gülümsetmek istedik. Polisimiz iyi ki var.”
Yalova Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de bu anlamlı sürpriz için teşekkürlerini ileterek, halkla iç içe olmanın kendilerini motive ettiğini vurguladı.

