
Edirnespor’a karşı çok kritik 2 puanlık kayıp yaşayan Yalova Futbol Kulübü, play-off hattının 8 puan gerisine düşerek haftayı noktaladı.
- Ligin 21.haftasında deplasmanda Edirnespor’la 1-1 berabere kalan Yalova Futbol Kulübü’nde teknik direktör Arda Yılmaz, istemedikleri puan kaybı yaşadıklarını söyledi.
Oyuncularının puan kaybını telafi edebilecek karaktere sahip olduğunun altını çizen Yılmaz, şuanda tek odakları Kestel Çilek maçını düşündüklerini dile getirdi.
Onur ERDİK
TFF 3. Lig 1. Grup’ta play-off mücadelesi veren Yalova FK 77 Spor Kulübü, 21.hafta maçları çerçevesinde Edirnespor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlı takımımız, Abdurrahman Kuyucu’nun müthiş frikik golüyle öne geçtiği karşılaşmada skor avantajını koruyamayıp 90 dakikadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve ilk 5 yolunda iki puan kaybetti.
‘İstemediğimiz puan kaybını yaşadık’..
Yalova FK 77 Spor Kulübü Teknik Direktörü Arda Yılmaz, “Maça istediğimiz yüksek tempoda başladık ve aradığımız golü erken bulduk. Golün ardından tempomuzu bir süre daha sürdürdük ancak farkı artırmayı başaramadık. Devamında topun hızını düşürdük ve hücumdaki etkinliğimizi kaybettik. Savunma geçişinde yaşadığımız adam paylaşımı hatası sonucunda, maçta verdiğimiz tek pozisyonda kalemizde golü gördük. Yakaladığımız net fırsatları da değerlendiremeyince istemediğimiz bir puan kaybı yaşadık” diye konuştu.
‘Puan kaybını telafi edebilecek karaktere sahiptir’..
Kırmızı beyazlıların başarılı çalıştırıcısı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Futbolda anlar çok önemlidir; bu maçta ne yazık ki bu anları doğru kullanamadık Buradan gerekli dersleri çıkarıp, önümüzde çok önemli olan Kestel Çilek maçına hazırlanacağız. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki bu oyuncu grubu, burada yaşadığımız puan kaybını telafi edebilecek karaktere sahiptir. Şuanda tek odağımız Kestel Çilek maçı.”

