yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C

İSTANBUL BOĞAZI’NDA BULUŞTULAR

İSTANBUL BOĞAZI’NDA BULUŞTULAR
02.07.2024 15:10
0
A+
A-

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İSTANBUL BOĞAZI’NDA BULUŞTU

  • Türkiye Harp Malulû Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şubesi, İstanbul’da düzenlediği boğaz turu etkinliğiyle şehit aileleri ve gazileri bir araya getirdi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Türkiye Harp Malulû Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şubesi, İstanbul’da anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şehit aileleri ve gaziler, boğazda düzenlenen bir tekne turunda bir araya geldi. Etkinlikte dernek üyeleri, birlik ve beraberlik mesajlarıyla duygusal anlar yaşadı. Etkinlikle ilgili bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulû Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla, “Bizler için şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman özel bir yere sahiptir. Bugün burada, aileleriyle bir araya gelmek bize büyük bir mutluluk ve gurur veriyor” dedi. Tekne turu sırasında katılımcılar, İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarası eşliğinde birbirleriyle sohbet etme ve duygusal anılarını paylaşma fırsatı buldu. Etkinliğe katılan şehit aileleri ve gaziler, bu tür organizasyonların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti. Etkinliğe katılanlar arasında şehit yakınları, gaziler ve dernek üyelerinin yanı sıra, destek veren diğer sivil toplum kuruluşları temsilcileri de yer aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.