yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,7053
EURO
35,1047
ALTIN
2.448,18
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
29°C
Yalova
29°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Az Bulutlu
32°C

İMAR PLANLARI HALKA AÇILDI

İMAR PLANLARI HALKA AÇILDI
19.06.2024 14:01
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyesi, şeffaflık anlamında önemli bir uygulamayı daha devreye soktu. Belediye Başkanı Adil Yele’nin son meclis toplantısında gündeme getirdiği ‘Kent Bilgi Sistemi’ 14 Haziran tarihi itibariyle devreye girdi..

 Sistemle tüm vatandaşlar internet üzerinden imar planlarıyla ilgili tüm bilgileri kolayca edinebilecek..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, meclis toplantısında müjdesini verdiği ‘Kent Bilgi Sistemi’nin 14 Haziran tarihi itibariyle devreye alındığını açıkladı. Yenilikçi bir sistemi uygulamaya başladıklarını belirten Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Şeffaf belediyecilik adı altında seçimden önce söylemlerimiz olmuştu. Bugün Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bütün imar planlarımızı şeffaf bir şekilde belediyemizin internet sitesinde yayınladık. Artık vatandaşlarımız gerek gördüğü takdirde belediyemize gelmeden, gerek cep telefonlarından gerek bilgisayarlarından ve belediyemizin resmi internet sitesinden bütün Çiftlikköy imar planlarını görebilecek” dedi.

SEKTÖRE VE VATANDAŞA BÜYÜK KOLAYLIK..

Devreye alınan sistemin imarla ilgili bütün sektör temsilcilerine büyük bir kolaylık getireceğini dile getiren Yele, şöyle devam etti: “Bütün mühendislik sektörleri ve vatandaşlarımız için güzel bir hamle oldu, hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte de, belediyemizin yapacağı her türlü plan değişikliği ve tadilat işlemleri bu sitede şeffaf bir şekilde yayınlanacak. Vatandaşımız oradan direk takip edebilecek. Çiftlikköy Belediyesi’nde nasıl bir imar değişikliği olmuş, nasıl bir plan notu değişikliği olmuş, bunu da şeffaf bir şekilde halkımızın bilgisine sunacağız”

TÜM İMAR PLANLARI TEK TIKLA SUNULACAK..

Kent Bilgi Sistemiyle birlikte inşaat faaliyetleri için gerekli olan adres, ada/parsel bilgileri, imar durumu gibi tüm detaylara hızla ulaşma imkanı olacak. İlk defa devreye alınan imar notları kısmından imar durumu bilgilerine, sokak görünümü özelliği sayesinde de parsellerin sokak özelliklerine erişim sağlanabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.