yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1138
EURO
38,1532
ALTIN
2.870,19
BIST
9.920,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
21°C
Yalova
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

İLHAN İSTİFA ETTİ

İLHAN İSTİFA ETTİ
20.09.2024 14:44
0
A+
A-

Yalovalı esnaf Oktay İlhan, 20 Eylül 2024 tarihinde yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İlhan, yaptığı açıklamada esnafın taleplerini yerine getirmek ve Yalova esnafına daha iyi hizmet verebilmek adına 13 Şubat 2022 tarihinde mevcut başkanın teklifi ve Yalova’nın esnaf büyüklerinin önerileriyle yönetim kurulu seçimlerine katıldığını belirtti.

‘YALNIZ YÜRÜMEK İSTEYENLERİ YALNIZ BIRAKMAK İÇİN..’.

İlhan bugün geldiği noktada, ekip ruhuyla kazanılan bu seçimin ardından tek bir kişinin kararlarıyla hareket edildiğini ve ilkelerin terk edildiğini ifade etti. İlhan açıklamasında, “Seçim sürecini ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir özveri ve emekle yürüttük. Fakat bugün geldiğimiz noktada, birlikte aldığımız kararların yerine tek bir kişinin yönetimi altında ilerlenmeye çalışıldığını görmekteyim. Bu nedenle, yalnız yürümek isteyenleri yalnız bırakmanın doğru olacağına karar verdim ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu’ndan istifa dilekçemi sundum” dedi. İlhan, Yalova’nın her zaman önceliği olduğunu vurgulayarak, ilerleyen dönemde geleceğe yönelik planları hakkında kamuoyunu bilgilendireceğini belirtti. “Yalova bizim şehrimiz. Buradaki esnafın kalkınması, büyümesi ve gelişmesi için her zaman çalışmaya devam edeceğim. Gelecekteki planlarım konusunda en kısa sürede kamuoyunu bilgilendireceğim” ifadelerini kullandı. İlhan’ın istifası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası içinde ve Yalova esnaf camiasında büyük bir yankı uyandırdı. Özellikle İlhan’ın esnaflar arasında sevilen ve saygı gören bir isim olması, bu istifanın odadaki dengeleri nasıl etkileyeceği konusunda soru işaretlerine neden oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.