yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

İL ÖZEL İDARESİ PERSONELİNE EĞİTİM

İL ÖZEL İDARESİ PERSONELİNE EĞİTİM
09.09.2024 15:07
0
A+
A-
  • Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, Yalova İl Özel İdaresi personeline yönelik sertifikalı temel ilkyardım eğitimi düzenledi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, il genelindeki sağlık bilincini artırmak ve acil durumlarda etkili bir müdahale sağlamak amacıyla önemli bir eğitim programını başarıyla tamamladı. Yalova İl Özel İdaresi personeline yönelik olarak düzenlenen sertifikalı Temel ilkyardım eğitimi, katılımcılara acil durumlarda nasıl davranmaları gerektiğini öğretmeyi hedefledi.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ VE ÖNEMİ

Eğitim programı, ilk yardımın temel prensiplerinden başlayarak, çeşitli acil durum senaryolarına yönelik kapsamlı bilgiler sundu. Katılımcılar, yaşamı tehdit eden durumlarda hızlı ve etkili bir müdahale için gerekli teknikleri öğrendi. Programda, CPR (kardiyopulmoner resüsitasyon), boğulma, kanama kontrolü, şok yönetimi ve yaralanmalara yönelik ilk yardım gibi kritik konular detaylı bir şekilde ele alındı. Eğitim, teorik bilgilerin yanı sıra, uygulamalı pratiklerle desteklendi. Katılımcılar, çeşitli acil durum senaryolarında uygulamalı olarak ilk yardım tekniklerini deneme fırsatı buldular.

BAŞARI SERTİFİKALARI VE KATILIMCILAR

Eğitimde başarılı olan kursiyerler, ilkyardımcı sertifikası almaya hak kazandı.

GENEL KAMUYA YÖNELİK EĞİTİMLER

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, il genelindeki tüm vatandaşlara yönelik temel ilkyardım eğitimlerini devam ettirmekte. Bu eğitimler, sağlık ve güvenlik konusundaki bilinç düzeyini artırarak, acil durumlarda toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesine katkıda bulunuyor. Eğitim programları, çeşitli tarihlerde düzenlenerek, katılımı teşvik ediyor.

EĞİTİMLER İÇİN BAŞVURU BİLGİLERİ

Temel ilkyardım eğitimlerine katılmak isteyen vatandaşlar, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü’nün resmi web sitesi veya doğrudan iletişim kanalları aracılığıyla detaylı bilgi ve başvuru yapabilirler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.