yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İKİ HIRSIZLIK OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

İKİ HIRSIZLIK OLAYININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
12.09.2024 14:35
0
A+
A-

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından son dönemde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yürüttükleri çalışmalarla suçlulara göz açtırmıyor. Son dönemde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

ELEKTRONİK ÜRÜN HIRSIZLIĞI OLAYI..

19 Temmuz 2024 günü saat 20:00 sıralarında, Yalova’nın Dere Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde gerçekleşen hırsızlık olayı üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. İş yerinde bulunan ve elektronik ürünlerin sergilendiği kilitli camekan bölmenin kapı kilidinin kırılması suretiyle içeri giren şüpheli, yaklaşık değeri 1.900 TL olan Samsung marka bir akıllı saati çalarak kayıplara karıştı.

FALCON MARKA MOTOSİKLET ÇALINDI..

Diğer bir olay ise 7 Eylül 2024 gecesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Evinin önüne kilitli bir şekilde park edilen Falcon marka motosiklet, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Motosiklet sahibi durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi.

ŞÜPHELİLER TESPİT EDİLDİ VE YAKALANDI..

Her iki olayın aydınlatılması için kapsamlı bir çalışma yürüten Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mahalle, cadde, civar iş yerleri, KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) ve PTS (Plaka Tanıma Sistemi) kameralarına ait toplam 37 kamera görüntüsünü inceleyerek şüphelilerin kimliklerine ulaştı. 160 saatlik görüntü kaydı incelemesi sonucunda, olayların şüphelileri Ç.G ve A.D.A olarak belirlendi. Hemen ardından düzenlenen operasyonla şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. 8 Eylül 2024 tarihinde adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇALINAN MOTOSİKLET SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ..

Yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda suça konu olan Falcon marka motosiklet, Çınarcık ilçesinde bulunarak sahibine teslim edildi. Mağdur vatandaşın motosikletini eksiksiz bir şekilde teslim alması sağlandı.

YALOVA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KARARLILIK MESAJI..

Yalova Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak adına çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Halkın mal ve can güvenliğinin korunması, olası yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesi için suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi. Yalova halkı, emniyet güçlerinin etkin ve hızlı müdahalesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, asayiş ekiplerine olan güvenlerini bir kez daha teyit ettiler. Yalova Emniyet Müdürlüğü, benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınmaya devam edileceğini ve halkın huzuru için gece gündüz görev başında olacağını vurguladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.