yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
27°C
Yalova
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C

HERSEK PLAJI YAZ SEZONUNU BAŞARIYLA KAPATTI

HERSEK PLAJI YAZ SEZONUNU BAŞARIYLA KAPATTI
27.09.2024 15:55
0
A+
A-
  • Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Hersek Plajı verilerini paylaşarak cankurtaranların önemine dikkat çekti.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Altınova Hersek Plajı, yaz sezonun sona ermesiyle kapanmaya hazırlanıyor. Başkan Fazlaca, yaz sezonunda 47 ilkyardım ve tıbbi müdahale, 7 ambulans sevki ve 10 cankurtarma müdahalesinin gerçekleştiğini açıklarken, “Vatandaşlarımızın can güvenliği her zaman önceliğimiz olacaktır” dedi.

‘’YAZ SEZONU HERSEK PLAJINDA VERİMLİ GEÇTİ’’

Hersek Plajında yaz döneminin oldukça verimli geçtiğini, vatandaşların taleplerinin yoğun olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Yaz sezonunda gerek kadınlar plajımıza gerek özel plajlara gerekse halk plajımıza vatandaşlarımızın yoğun talebi bizleri de son derece mutlu etti. Sahil kesimimiz ve özellikle plajımızda yaz sezonu boyunca her gün temizlik çalışmalarımız devam etti. Bir sonraki yaz sezonuna da daha verimli hazırlanacağız” dedi.

‘’CANKURTARANLARIN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA GÜNYÜZÜNE ÇIKTI’’

Plajda cankurtaranların sürekli hizmet verdiğini ve bu doğrultuda vatandaşlara 47 ilk yardım ve tıbbi müdahale, 10 can kurtarma ve 7 ambulans sevkinin yapıldığını belirten Başkan Fazlaca, “Göreve gelir gelmez Hersek Sahilimizde cankurtaran personellerimizin tüm eğitimlerini tamamlattırdık. Halkımızın can güvenliği bizler için her zaman ön planda olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu doğrultuda Hersek Plajımızda cankurtaran personellerimiz 47 kişiye ilk yardım ve tıbbi müdahalede bulunurken 10 can kurtarma olayı ve 7 ambulans sevki gerçekleştirdi. Cankurtaranlarımızın önemi bir kez daha gün yüzüne çıktı. Yaz sezonu boyunca cankurtaran ve diğer çalışma arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.