yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Yağmurlu
28°C

HER ŞEY SON MAÇLARA KALDI

HER ŞEY SON MAÇLARA KALDI
11.07.2024 16:50
0
A+
A-

VETERANLARDA FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR!

  • Yalova’da bu yıl 8.’si düzenlenen Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ikinci tur gruplarında ikinci hafta geride kaldı.

Birbirinden çekişmeli ve gollü geçen müsabakaların ardından finale yükselecek takımlar, bugünkü son maçların ardından netlik kazanacak.

Bu anlamlı turnuvada şampiyon ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Finalistlerin belli olması sonrasında büyük final, 15 Temmuz Pazartesi günü oynanacak.

Sona gelinen turnuvada ikinci tur gruplarını zirvede bitirenler, şampiyonluk için karşılaşacak. Grup ikincileri ise klasmanda üçüncülük-dördüncülük müsabakası yapacak.

Onur ERDİK

Yalova Group sponsorluğunda gerçekleştirilen 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda sona yaklaşıldı. Nefes kesen futbol resitalinde finale yükselecek takımlar bugün belli olacak. 12 takımla başlanan organizasyonda bir ekip çekilmiş ve 11 takımla turnuvaya giriş yapılmıştı. Üç gruba ayrılan takımlardan ilk iki sırayı elde eden ekipler, üst tura yükselme başarısı gösterdiler. Toplam 6 takım, üçerli iki gruba ayrıldı ve grupları lider bitirecek takımlar, finale adlarını yazdıracaklar.

Müthiş düello..

Öte yandan ikinci tur gruplarında ilk maçlar, 8 Temmuz Pazartesi günü oynanmıştı. B Grubu’nda Bir Etkinlik Organizasyon, Yaşa FK Master’ı 5-1’lik skorla mağlup etti. A Grubu’nda da Akköyspor da Çınarcıkspor Master’ı tek golle geçti. İkinci müsabakalar kapsamında futbolseverler, birbirinden zorlu iki düelloya tanıklık ettiler. A Grubu’nda City77, Akköyspor’u 3-2 devirdi ve kritik bir galibiyete imza attı. B Grubu’nda Ehlikeyf, Yaşa FK’yı 8 golün kaydedildiği müsabakada 5-3 devirdi ve finale yükselme yolunda önemli bir galibiyeti aldı.

Bugün belli olacak..

  1. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda finalistler, bugünkü son maçlarla birlikte belli olacak. A Grubu’nda bugün saat 20.30’da Amatör Saha 1’de Çınarcıkspor Master-City77 Master ile kozlarını paylaşacak. Aynı saatte Amatör Saha 2’de B Grubu’nda Bir Etkinlik Organzasyon-Ehlikeyf karşılaşmasının heyecanı yaşanacak. Grupları zirvede bitirecek takımlar, 15 Temmuz’daki finalde kozlarını paylaşacak. Gruplarını ikinci sırada tamamlayacak ekipler de üçüncülük-dördüncülük müsabakası yapacaklar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.