BIST 100
11.335,05 0,43%
DOLAR
42,7330 0,05%
EURO
50,2630 0,19%
GRAM ALTIN
5.968,18 0,09%
FAİZ
37,90 -0,24%
GÜMÜŞ GRAM
90,18 -1,25%
BITCOIN
88.205,00 2,62%
GBP/TRY
57,3322 0,33%
EUR/USD
1,1743 0,02%
BRENT
60,14 0,77%
ÇEYREK ALTIN
9.757,97 0,09%

‘HER CANLININ YAŞAM HAKKI VARDIR’

başkan gürel

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Unutmayalım, sevgi ve saygıyla büyütülen bir dünya, herkes için daha güzel olacaktır” dedi.

 

Haber Merkezi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gürel, bu özel günün, hayvanların yaşam haklarının korunması ve onlara olan duyarlılığın artırılması açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Gürel, “Hayvanlar, bu dünyanın parçası ve bizlerin en yakın dostlarıdır. Onlara karşı sorumluluklarımızı unutmamalıyız. Her canlının yaşam hakkı vardır ve bu hakka saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, toplumun her kesimine hayvan sevgisini aşılamalı ve bu konuda farkındalık yaratmalıyız. Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Koruma Rehabilitasyon Merkezi olarak hayvanların korunması ve bakımı konusunda çeşitli projeler ve etkinlikler düzenliyoruz. Merkezimizde sokak hayvanlarına yönelik yaptığımız çalışmalarla onların güvenli bir yaşam sürmelerine katkıda bulunuyoruz. Sokak canlarımızın hepsi insanların duygusal ve sosyal yaşamlarında önemli bir yer tutmaktadır. Unutmayalım, sevgi ve saygıyla büyütülen bir dünya, herkes için daha güzel olacaktır” dedi.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?