yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
30°C
Yalova
30°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C

GÖZLÜK VE LENSİN ADRESİ: CADDE LENS OPTİK

GÖZLÜK VE LENSİN ADRESİ: CADDE LENS OPTİK
05.06.2024 18:02
0
A+
A-

Cengiz Altaş’ın sahibi olduğu, işletmeciliğini Orbay Özer’in yaptığı Fatih Caddesi üzerinde bulunan Cadde Lens Optik,  müşterilerini ağırlamaya devam ediyor.

  • Sektörde konumunu sağlamlaştırarak daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefleyen Cadde Lens Optik, dünya markalarını ve en trend ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

İşletmeci Orbay ÖZER

Haber / Esin KAYA

Fatih Caddesi üzerinde bulunan ve Cengiz Altaş’ın sahibi olduğu Cadde Lens Optik’in  işletmeciliğini Orbay Özer yapıyor ve firma  başarılı bir optik mağazası olarak müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Göz sağlığına ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle bilinen Cadde Lens Optik, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.

DÜNYA MARKALARI VE KALİTELİ ÜRÜNLER MEVCUT

Optik sektöründe deneyimli ekibiyle hizmet veren Cadde Lens Optik, gözlük ve lens ihtiyaçlarını karşılamak için en iyisini sunmayı hedefliyor. Mağazada, dünya markalarının en yeni ve kaliteli ürünleri bulunurken, müşterilere özel danışmanlık hizmeti de sağlanıyor. Ayrıca, göz muayenesi ve reçete hizmetleriyle de müşterilerin göz sağlığını korumaya yönelik kapsamlı çözümler sunuluyor.

GENİŞ MÜŞTERİ KİTLESİNİ ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

Cengiz Altaş’ın titiz yönetimi ve Orbay Özer’in işletmeciliğiyle Cadde Lens Optik, sektördeki konumunu sağlamlaştırarak daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı amaçlıyor. Güvenilir ve samimi hizmet anlayışıyla, Fatih Caddesi’nin vazgeçilmez optik mağazalarından biri haline gelen Cadde Lens Optik sahibi Cengiz Altaş ve işletmeci Orbay Özer sektördeki tecrübeleri ve vizyonları ile ilgili açıklamalarda bulundular.

“KARARLILIK VE AZİM ÖNEMLİ”

Cengiz Altaş, iş dünyasında rekabetin giderek arttığını belirterek, yenilikçi ve yaratıcı çözümler üreten işletmelerin ayakta kalabileceğini ifade etti. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendimizi geliştirmemiz gerekiyor diyen Altaş, “Teknolojiyi ve modern iş modellerini takip ederek, iş süreçlerimizi optimize ediyoruz. Başarılı olmak için kararlılık ve azim çok önemli. Hedeflerimizi belirliyor ve bu hedeflere ulaşmak için sabırla çalışıyoruz. Ayrıca, dürüstlük ve güvenilirlik, iş dünyasında en değerli prensiplerden biridir” dedi.

‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ’

İşletmeci Orbay Özer ise şunları söyledi:” Buraya gelen müşterilerimizi samimi ve güler yüzle karşılıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre gözlük ve lens konusunda onlara yardımcı oluyoruz. Müşterilerimize en iyi ve en trend modellerin satışlarını yapıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Bu nedenle sürekli olarak sektördeki yenilikleri takip ediyor ve en modern tasarımları mağazamıza getiriyoruz..”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.