yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
30°C
Yalova
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

GÖZLER BAL’A ÇEVRİLDİ

GÖZLER BAL’A ÇEVRİLDİ
03.10.2024 18:03
0
A+
A-

MARATON DERBİYLE AÇILACAK!

Yeni sezonun ilk haftası ise Yalova derbisiyle açılacak. Yalovaspor ile Yeşil Yalova FK arasında yarın yapılacak ilk santrayla beraber futbolseverlerin hasreti de sona erecek.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 15.’si düzenlenecek Bölgesel Amatör Ligi’nde futbol dolu maraton star alıyor. Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Yeşil Yalova FK’nın da yer aldığı 9. Grup’ta 30 haftalık maratonun ardından şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım, doğrudan TFF 3. Ligi’ne yükselecek. İkinci ve üçüncü sırada sezonu kapatacak ekipler ise play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Derbi heyecanı yarın..

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta perde, yarınki Yalovaspor-Yeşil Yalova FK derbisiyle açılacak. İlimizi temsil eden iki takımımız, 5 Ekim Cumartesi günü Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve 14.00’te start alacak karşılaşmada kozlarını paylaşacak. Tarihinde ikinci kez BAL’da boy gösterecek Yeşil Yalova FK ile daha önce 2019-2020 sezonunda şampiyon olarak kupayı müzesine götüren Yalovaspor, futbolseverleri selamladıktan sonra dev randevuda karşılaşacak.

Diğer tüm maçlar Pazar günü..

Öte yandan gruptaki diğer maçlar, 6 Ekim Pazar günü oynanacak. İlk hafta programı kapsamında; Gölcükspor-Karamürselspor, Kapaklıspor-Keşanspor, Evrensekiz Evrenspor-Tekirdağspor, Karasuspor-Bozüyük Vitraspor, Çayırovaspor-Darıca Gençlerbirliği, Hendekspor-Sapanca Gençlikspor ve Gebzespor-Ferizlispor 2011 maçlarının heyecanı yaşanacak. Tüm karşılaşmalar saat 14.00’te başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.