yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
26°C
Yalova
26°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C
Çarşamba Yağmurlu
29°C

GÖZLER BAL’A ÇEVRİLDİ

GÖZLER BAL’A ÇEVRİLDİ
21.07.2024 14:38
0
A+
A-

YENİ SEZON YENİ HEYECAN!

  • Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Yeşil Yalova FK’nın da mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligi’nde şekillenmenin, önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Yeni sezonda yeni heyecanın yaşanacağı BAL’da iki takımımızı da ilgilendiren 2024-2025 sezonu yapılanmasının belli olması sonrası artık tüm ekipler lig maratonuna giriş yapacaklar.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre sonucu İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan seçilmesinin ardından gözler, artık yeni sezon için liglere çevrildi. Profesyonel liglerde heyecan, önümüzdeki ay start alacak. TFF seçimleri nedeniyle ikinci planda kalan Bölgesel Amatör Ligi’nde ise heyecanlı bekleyiş sürüyor. Onlarca takımın şampiyonluk hayali kurduğu BAL’da 2024-2025 sezonuyla ilgili önümüzdeki günlerde gelişmenin yaşanacağı öğrenildi.

Statü netleşecek..

Bölgesel Amatör Ligi’nin Ekim ayında başlaması planlanırken, statünün de Ağustos ayında resmileşeceği kulislerde konuşuluyor. Gruplandırmaların da yine birbirine yakın olan iller arasında yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Statünün netleşmesi sonrasında yapılacak gruplandırmaların ardından artık Bölgesel Amatör Ligi’nde yeni sezon için geri sayıma geçilecek.

Yeşil Yalova FK, tarihinde ikinci kez..

Bu arada Bölgesel Amatör Ligi’nde daha önce defalarca mücadele eden Yalovaspor’un dışında Yeşil Yalova FK, tarihinde ikinci kez bu maratonda boy gösterecek. İlk kez yer aldığı 2023-2024 sezonunda Yeşilovaspor adıyla şampiyonluğu Nilüfer Belediye FK’ya kaptıran ve ligin üçüncü sırada bitiren yeşil-beyazlılar, yeni sezonda Yalovaspor ile birlikte ilimiz adına Bölgesel Amatör Ligi’nde yarışacak.

İki takımımız BAL’da şampiyonluk yaşadı..

Yeni sezonla birlikte 15.’si düzenlenecek Bölgesel Amatör Lig tarihinde; Yalovaspor, Yeşil Yalova FK, Altınova Belediyespor, Kadıköyspor, Çiftlikköy Belediyespor ve Armutlu Belediyespor mücadele etmişti. Bu takımlarımızdan Altınova Belediyespor, 2017-2018 sezonunda şampiyon olmasına rağmen baraj maçlarında kaybederek 3. Lig’e yükselme şansını kaçırmıştı. Yalovaspor ise 2019-2020 sezonunda grubunda lider durumdayken, pandeminin yaşandığı o sezon, TFF’nin aldığı karar doğrultusunda şampiyon ilan edilip direkt 3. Lig’e alınmıştı. Yani BAL tarihinde ilimizi temsil eden ekiplerimizden sadece Yalovaspor ile Altınova Belediyespor şampiyonluk sevinci yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.