yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6478
EURO
35,1123
ALTIN
2.447,19
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
30°C
Yalova
30°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C

‘GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK!’

‘GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK!’
19.06.2024 15:11
0
A+
A-

Çiftlikköy sınırları içerisindeki Handere çöplüğünde çıkan yangına, 10 itfaiye ve 5 Orman İşletme Müdürlüğü aracı ile müdahale edildi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde bulunan Handere çöplüğünde çıkan yangına yönelik müdahaleler sürüyor. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, yangınla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alınması için yoğun bir çaba sarf edildiğini belirtti. Vali Kaya, yangına 10 itfaiye aracı ve 5 Orman İşletme Müdürlüğü aracının müdahale ettiğini, ekiplerin özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Çevre illerden de itfaiye ve hava desteği talep edildiğini belirten Kaya, yangının ormana sıçramaması için gerekli tedbirlerin alındığını ve şu an için durumun kontrol altında olduğunu söyledi.

‘Gerekli tedbirleri aldık’

Kaya, kamuoyuna yaptığı bilgilendirmelerde şunları dile getirdi: “Handere çöplüğünde çıkan yangına 10 İtfaiye, 5 Orman İşletme Müdürlüğümüz aracıyla müdahale ediyoruz. Ekiplerimiz özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Çevre illerden itfaiye ve hava desteği talep ettik. Gelişmeleri anbean takip ediyoruz. Handere çöplüğünde yangının ormana sıçramaması için gerekli tedbirlerimizi aldık. Şu an için durum kontrolümüz altında. Söndürme çalışmalarımız AFAD, İtfaiye, Orman İşletme Müdürlüğümüz ve STK’larımızın desteğiyle devam etmektedir. Sahada olan tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.