yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

GENÇ KIZLARIN GÖZDE MEKANI: İDEAL ÇEYİZ

GENÇ KIZLARIN GÖZDE MEKANI: İDEAL ÇEYİZ
31.08.2024 13:43
0
A+
A-

MİMAR SİNAN CADDESİ’NDEKİ İDEAL ÇEYİZ:  EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPAN GENÇ KIZLARIN UĞRAK NOKTASI

  • Evlilik hazırlığı yapan genç kızların gözde mekanlarından biri haline gelen İdeal Çeyiz, hayal edilen çeyizleri gerçeğe dönüştürüyor.

El emeği dantelleri, nevresim takımlarını, bohçaları ve daha pek çok ürünü özenle hazırladığını söyleyen İdeal Çeyiz işletme sahibi Muazzez Erdinç,  müşteri memnuniyetini en yüksek standartta sağlamaya çalıştığını kaydetti.

ÜRÜNLER ÖZENLE VE SEVGİYLE HAZIRLANIYOR

Haber \ Esin KAYA

Mimar Sinan Caddesi, Ezgi Sokak’ta bulunan İdeal Çeyiz, evlilik hazırlığı yapan genç kızların gözde mekanlarından biri haline geldi. İşletme sahibi Muazzez Erdinç, el emeği ürünleri titizlikle hazırladığını ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu vurguluyor.

ZARİF VE KALİTELİ ÜRÜNLER MEVCUT

Uzun yıllardır çeyiz sektöründe deneyimli olan Muazzez Erdinç, İdeal Çeyiz’de genç kızlar için zarif ve kaliteli ürünler sunuyor. El emeği danteller, nevresim takımları, bohçalar ve daha pek çok ürünü özenle hazırlayan Erdinç, müşteri memnuniyetini en yüksek standartta sağlamaya çalışıyor.

‘ÜRÜNLERİ ÖZENLE VE SEVGİYLE HAZIRLIYORUZ’

Muazzez Erdinç, “Her bir ürünü büyük bir özenle ve sevgiyle hazırlıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önemli. Bu nedenle her zaman en kaliteli malzemeleri kullanmaya özen gösteriyoruz” dedi.

SICAK VE SAMİMİ ORTAM SUNUYOR

İdeal Çeyiz, sadece ürün kalitesiyle değil, aynı zamanda sunduğu sıcak ve samimi hizmet anlayışıyla da öne çıkıyor. Mağazayı ziyaret eden müşteriler, Muazzez Erdinç ‘in güler yüzlü karşılaması ve ilgisi sayesinde kendilerini evlerinde gibi hissediyorlar.

KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR YAPILIYOR

Genç kızlar için pek çok seçenek sunan İdeal Çeyiz, kişiye özel tasarımlar yaparak her zevke hitap ediyor. Bu özellikleriyle sektörde fark yaratan İdeal Çeyiz, hayal edilen çeyizleri gerçeğe dönüştürüyor.

VAZGEÇİLMEZ ADRES

Mimar Sinan Caddesi, Ezgi Sokak’ta yer alan İdeal Çeyiz, kaliteli ve özel ürünleriyle evlilik hazırlığı yapan genç kızların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.