yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
28°C
Yalova
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN ULUSLARARASI TANITIM

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN ULUSLARARASI TANITIM
01.07.2024 16:22
0
A+
A-
  • Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Genç Girişimciler Kurulu, İstanbul’da ticari faaliyetlerini sürdüren Güney Koreli iş insanlarını Yalova’da ağırladı..

Haber / Esin KAYA

YTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İdris Safa Kaya liderliğinde Yalova Turizmini Geliştirme Gönüllüsü Süreyya Çelik’in de katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte, Polaris Uno, Korea Trade Insurance, Kyungshin Cable, Kp Tech, Korea Register ve Taor firmalarının yetkilileri Yalova’nın doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Etkinlik kapsamında ilk olarak misafirler Termal Kaplıcalar bölgesinde keyifli bir doğa yürüyüşü yaptı. Bu yürüyüş sırasında, bölgenin eşsiz doğası ve şifalı suları hakkında bilgi verildi. Ardından, Blackbird Thermal Otel’de düzenlenen programda Yalova’nın turistik ve ticari potansiyeli tanıtıldı. Güney Koreli heyet, bu etkinlikten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Programın devamında, tarihi ve kültürel öneme sahip Yürüyen Köşk ziyaret edildi. Ata mirasımız olan bu değerli yapıyı gezerek Yalova’nın tarihine dair bilgi edinen misafirler, Yalova’nın zengin kültürel mirasına hayran kaldı.

İdris Safa Kaya, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Genç Girişimciler olarak, şehrimizin potansiyelini uluslararası platformlarda tanıtmaktan büyük gurur duyuyoruz. Güney Koreli iş insanlarını ağırlamak, Yalova’nın ticari ve turistik değerlerini paylaşmak bizler için büyük bir onurdu. İlerleyen dönemlerde de bu tür etkinlikleri sürdürerek şehrimizin uluslararası alanda tanınırlığını artırmayı hedefliyoruz.” Güney Koreli iş insanları ise Yalova’nın doğal güzelliklerinden ve tarihi değerlerinden çok etkilendiklerini belirterek, bu misafirperverlik için teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.