yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9949
EURO
38,0377
ALTIN
2.829,82
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

‘GAZİLER, BAŞTACIMIZDIR’

‘GAZİLER, BAŞTACIMIZDIR’
19.09.2024 17:08
0
A+
A-

ALTINOVA PROTOKOLÜ, GAZİ VE AİLELERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

  • Altınova Kaymakamlığı tarafından ‘Gaziler Haftası’ nedeniyle şehit yakınları, gazi ve gazi ailelerine kahvaltı verildi.

Düzenlenen program Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, belde belediye başkanları, Garnizon Komutanlığı temsilcisi, gazi ve aileleri katılım sağladı.

 

Haber \ Esin KAYA

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Lounge Cafe Restaurantta düzenlenen kahvaltıda Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar ve Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, misafirlerle tek tek ilgilendiler.

‘HAKLARINI ÖDEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL’

Misafirlerle sohbet eden Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, “Vatanımızın huzuru ve geleceği için girdikleri mücadelelerde gazilik payesini kanlarıyla ve alın terleriyle hak eden vatansever kahramanlarımızın haklarını ödememiz asla mümkün değildir” dedi.

‘GAZİLER, BAŞTACIMIZDIR’

Şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerin her zaman baş tacı olduğunu vurgulayan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “Bu vatan için canlarını hiçe sayarak savaşmış ve bu uğurda gazi olan vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Yaşadığımız bu topraklar bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır. Bu vesile ile 19 Eylül Gaziler gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Kahvaltının ardından gaziler ve aileleri Hersek Lagünü’nü gezdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.