yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5344
EURO
35,2014
ALTIN
2.466,68
BIST
10.682,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
28°C
Yalova
28°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

FESTİVAL TAŞKÖPRÜLÜ ÇOCUKLARI BEKLİYOR

FESTİVAL TAŞKÖPRÜLÜ ÇOCUKLARI BEKLİYOR
12.06.2024 16:36
0
A+
A-

AİLE VE ÇOCUK AÇIK HAVA FESTİVALİ TAŞKÖPRÜLÜ ÇOCUKLARI BEKLİYOR

  • Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı ziyaretçi profiline sahip Aile ve Çocuk Açık Hava Festivali, bu yıl 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü’nde gerçekleştirilecek..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Her yaştan katılımcının ilgisini çekecek olan bu renkli festival, özellikle çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlar vaat ediyor. Festival boyunca çeşitli gösteriler ve etkinlikler, çocukların yaratıcılığını ve hayal gücünü harekete geçirecek. Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de çocuklarıyla birlikte sağlıklı ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak pek çok aktivite festival programında yer alıyor. Doğa ile iç içe bu etkinlik, katılımcılara eğlenirken öğrenme fırsatı da sunacak.

100 ÇOCUĞA BİLET HEDİYE EDECEK..

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, yaptığı duyuruda, önümüzdeki Cuma günü karne alacak Taşköprülü çocuklara büyük bir müjde verdi. Başkan Arslan, takdir ve teşekkür belgesi alan ilk 100 çocuğa Aile ve Çocuk Açık Hava Festivali bileti hediye edeceklerini açıkladı. Bu özel jest, çocukların başarılarını taçlandırırken, onları festivalde unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor. Başkan Arslan, çocukların eğitim hayatında gösterdikleri çabayı takdir ettiklerini belirterek, “Başarılı öğrencilerimizin aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri bu festivale katılmalarını teşvik etmek istiyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu ve gelişimi bizim için çok önemli” dedi. Festival, çeşitli oyunlar, atölyeler, gösteriler ve doğa aktiviteleri ile dolu dolu geçecek. Katılımcılar, eğlenirken aynı zamanda yeni şeyler öğrenme ve keşfetme fırsatı bulacaklar. Herkesin dört gözle beklediği bu etkinlik, yaz tatiline harika bir başlangıç olacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.