yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

FAZLACA’DAN EĞİTİME TAM DESTEK

FAZLACA’DAN EĞİTİME TAM DESTEK
26.08.2024 13:41
0
A+
A-
  • Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullara yönelik kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiklerini duyurdu. Bu hazırlıkların yanı sıra öğrenciler için kırtasiye ve beslenme desteği müjdesi de verdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesi ilçe genelinde okulların bakım onarım çalışmalarını tamamladı. Fazlaca, okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye ve beslenme desteğinin de gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.

TÜM OKULLAR ELDEN GEÇİRİLDİ

Eğitime her zaman ve her dönem destek olmaya devam edeceklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan tüm okullarımızın 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesinde kapsamlı boya, bakım ve onarım hazırlıklarımızı tamamladık. Belediyemizin imkânlarıyla sağladığımız bu çalışma, eksik görülen her okulda devam edecektir. Bizlerin geleceği olan çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

KIRTASİYE VE BESLENME DESTEĞİ GELİYOR

İlkokul 1. sınıf öğrencilerine de ilerleyen günlerde kırtasiye desteği sağlayacaklarının müjdesini veren Başkan Fazlaca, “İlkokula 1. sınıfa başlayan öğrencilerimize de ilerleyen günlerde kırtasiye desteği vereceğiz. Gene seçim döneminde projelerimden olan ilkokullara beslenme/kumanya desteğimizi de hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.