yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6610
EURO
35,4440
ALTIN
2.506,82
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

EMLAK OFİSLERİ ETKİNLİKTE BULUŞTU

EMLAK OFİSLERİ ETKİNLİKTE BULUŞTU
11.05.2024 15:53
0
A+
A-

YALOVA’NIN GÖZDE EMLAK OFİSLERİ OPEN HOUSE ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

  • Yalova’da bulunan birçok emlak ofisi, son derece başarılı bir Open House etkinliğiyle bir araya geldi..

Haber/ Zeynep TAŞTAN

Bu özel etkinlik, Coldwell Banker Safran Gayrimenkul Brokerları Yılmaz Çetin & Ayşe Çetin’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Yalova’nın Kazım Karabekir Mahallesi’nde yer alan Satılık Lüks İkiz Villalar, misafirlerin ilgi odağı oldu. Emlak sektöründe yenilikçi ve dinamik bir anlayışla faaliyet gösteren Coldwell Banker Safran Gayrimenkul, bu etkinlikle Yalova’daki emlak ofislerini bir araya getirerek sektördeki iş birliği ve dayanışmayı pekiştirmeyi hedefledi.

KATKI SAĞLAYACAK..

Yalova’nın emlak potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan bu etkinlik, bölgedeki gayrimenkul profesyonellerine önemli bir platform sağladı. Misafirler, Satılık Lüks İkiz Villaları yakından inceleme fırsatı buldu ve modern yaşamın konforunu deneyimleme şansı elde ettiler. Etkinliğe katılan emlak profesyonelleri, Yalova’nın yükselen gayrimenkul piyasasındaki potansiyeli göz önünde bulundurarak, gelecek iş birlikleri ve projeler konusunda olumlu bir hava yakaladılar. Coldwell Banker Safran Gayrimenkul Brokerları Yılmaz Çetin & Ayşe Çetin, bu başarılı etkinlikle emlak sektöründe yeni bir adım atmış oldu ve Yalova’da gayrimenkul alım-satımı konusunda lider bir rol üstlenmeye devam ediyor. Emlak sektöründeki bu önemli etkinlik, Yalova’nın gayrimenkul potansiyelini daha da artırarak, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.