yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

EKİPLERDEN KAPSAMLI OT BİÇME ÇALIŞMASI

EKİPLERDEN KAPSAMLI OT BİÇME ÇALIŞMASI
05.08.2024 15:01
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN KAPSAMLI OT BİÇME ÇALIŞMASI

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler Birimi, şehrin yeşil alanlarını daha temiz ve düzenli hale getirmek amacıyla Kazım Karabekir Mahallesi’nde geniş çaplı bir ot biçme çalışması başlattı. Çalışmalar, Fatih Caddesi’nin sonundan başlayarak Termal yoluna kadar uzanan geniş bir alanı kapsıyor. Yalova Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, bu alanlardaki yabani otları temizleyerek bitkilerin sağlıklı şekilde büyümesini sağlarken aynı zamanda estetik bir görünüm kazandırıyor. Şehrin ana arterlerinde yoğunlaşan çalışmalar, yeşil alanların daha düzenli ve bakımlı hale gelmesini sağlarken, ota refüjlerde gerçekleştirilecek çalışmalarda sürücülerin görüş alanını genişleterek trafik güvenliğine katkıda bulunacak.

‘YEŞİL ALANLAR DAHA DÜZENLİ VE BAKIMLI HALE GELECEK’

Konu ile ilgili yetkililerden yapılan açıklamada, “Yalova Belediyesi olarak, şehrimizin yeşil alanlarını korumak ve güzelleştirmek öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor. Kazım Karabekir Mahallesi’nde Fatih Caddesi’nden Termal yoluna kadar uzanan bölgede başlattığımız ot biçme çalışmaları bu çerçevede devam ediyor. Amacımız, yeşil alanların daha düzenli ve bakımlı hale gelmesini sağlamak. Yeşil alanlarımızın bakımı hem estetik açıdan hem de halkımızın sağlığı açısından büyük önem taşıyor. Bu çalışmaları düzenli olarak sürdüreceğiz ve tüm mahallelerimizde aynı özeni göstermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.