yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0208
EURO
38,0116
ALTIN
2.827,90
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

EBS OKULLARI GEZDİ

EBS OKULLARI GEZDİ
11.09.2024 13:12
0
A+
A-

EĞİTİM BİR-SEN YALOVA ŞUBESİ BAŞKANI AHMET KOTÇİOĞLU’NDAN OKUL ZİYARETLERİ VE GÜVENLİK İLE TEMİZLİK UYARISI..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi Başkanı Ahmet Kotçioğlu, göreve yeni başlayan idarecilere hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda bu hafta Merkez ve ilçelerdeki birçok okulu ziyaret eden Kotçioğlu, eğitim camiasının sorunlarını yerinde değerlendirmek üzere önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

GÜVENLİK VE TEMİZLİK SORUNLARI ÖN PLANA ÇIKTI..

Ziyaretler sırasında, okullardaki güvenlik ve temizlik konularının acil bir şekilde ele alınması gerektiği vurgulandı. Kotçioğlu, okullarda güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu ve temizlik standartlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirtti. Özellikle öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığını doğrudan etkileyen bu sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti.

İUP’UN UYGULANABİLİRLİĞİ SORUNU..

Kotçioğlu, ziyaretlerde dikkat çeken bir diğer konunun da TYP (Toplum Yararına Program) yerine getirilen İUP (İş ve Ücret Politikası) olduğunu belirtti. İUP’un mevcut uygulamalarının eğitim camiasının ihtiyaçlarını karşılamadığını ve uygulama açısından çeşitli zorluklar içerdiğini ifade etti. Eğitim camiasının, bu sorunun çözümü için acil ve etkili adımlar atılmasını beklediğini söyledi.

EĞİTİM CAMİASINDAN ÇÖZÜM BEKLENTİSİ..

Kotçioğlu, ziyaretlerde okullardaki sorunları not aldıklarını ve bu sorunların çözümü için ilgili mercilere gerekli raporların iletileceğini belirtti. Eğitim camiasının, güvenlik ve temizlik gibi temel konularda daha iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak için yoğun çaba gösterdiklerini vurguladı. Ayrıca, İUP’un mevcut yapısının gözden geçirilerek daha uygulanabilir hale getirilmesi gerektiğini ve bu konuda gerekli adımların atılması için çağrıda bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.