yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

‘E-HACİZLER ESNAFI ZORLUYOR’

‘E-HACİZLER ESNAFI ZORLUYOR’
03.09.2024 18:52
0
A+
A-

‘ESNAF, ÜLKEMİZİN EKONOMİK DİNAMİĞİDİR’

  • Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, esnafın e-haciz sorununu gündeme getirdi.

..”e-Haciz işlemleri gönderilmeden önce esnafa gerekli bilgilendirmenin yapılması gerekiyor.”

Erbul, esnafın yaşadığı zorlukların aşılması için çözüm önerileri üzerinde çalıştıklarını ve yetkililerle bu konuda sürekli iletişim halinde olduklarını vurguladı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, esnafların banka hesaplarına yönelik yapılan e- Haciz işlemleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde, esnafların Vergi Dairesi ve SGK İl Müdürlüğü gibi kurumlardan gelen hacizlerle karşı karşıya kaldığını belirten Erbul, bu durumun esnafı zor durumda bıraktığını ifade etti.

Başkan Erbul, yaptığı açıklamada, e-Hacizlerin bakanlık tarafından doğrudan hesaplara bloke koyarak gerçekleştirildiğini söyledi. Bu uygulamanın, esnafların mevcut nakit sıkıntısını daha da derinleştirdiğini kaydetti. Erbul, “e-Haciz işlemleri gönderilmeden önce esnafa gerekli bilgilendirmenin yapılması gerekiyor. Bu uygulamanın piyasa koşulları üzerinde yarattığı olumsuz etkileri göz önünde bulundurmalıyız” dedi.

‘Esnaf, ülkemizin ekonomik dinamiğidir’

Necati Erbul, esnafların karşılaştığı bu sorunlara çözüm bulunması gerektiğini belirterek, yetkililere bu konuda daha hassas ve bilgilendirici bir yaklaşım sergilemeleri çağrısında bulundu. Erbul, “Esnaf, ülkemizin ekonomik dinamiğidir. Bu nedenle, esnafın yaşadığı sıkıntıları azaltmak için daha duyarlı ve destekleyici bir yaklaşım sergilenmelidir” şeklinde konuştu. Erbul, esnafın yaşadığı zorlukların aşılması için çözüm önerileri üzerinde çalıştıklarını ve yetkililerle bu konuda sürekli iletişim halinde olduklarını vurguladı. Ayrıca, esnafın sesini duyurabilmek ve yaşanan sorunlara çözüm bulabilmek amacıyla çeşitli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.