yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

DEV TURNUVADA İLK SANTRA

DEV TURNUVADA İLK SANTRA
28.08.2024 14:02
0
A+
A-

ŞİRKETLER KUPASI YAZ LİGİ START ALDI!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi organizasyonu, önceki akşam oynanan iki karşılaşmayla start aldı.

Son şampiyon Yalova Ro-Ro Port, ecel terleri döktüğü ve ilk yarısını 3-1 geride kapattığı müsabakada Gemak ile 3-3 berabere kaldı.

Turnuvanın iki şampiyonluğu bulunan Mariner Mühendislik ise son iki turnuvada bir şampiyonluk ve bir de ikincilik elde eden Beşiktaş Tersanesi’ne 3-2 yenildi.

 

Onur ERDİK

Yalovalı futbol antrenörleri Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde nefes kesen turnuva heyecanı resmen start aldı. 12 takımın 6’şarlı iki gruba ayrıldığı organizasyonda B Grubu’ndaki ilk santra ile organizasyon başlamış oldu. Turnuvanın Kış Ligi’nde finalde Beşiktaş Tersanesi’ni devirip ilk kez şampiyonluk kupasını müzesine götüren Yalova Ro-Ro Port, tekrar turnuvaya dahil olan Gemak ile B Grubu’nun ilk haftasında kozlarını paylaştı.

Sürprize izin vermedi..

Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan ve Kent77’den canlı yayınlanan mücadelenin ilk yarısında Gemak, son şampiyona adeta soğuk duş etkisi yaşattı ve devre arasına 3-1 önde girdi. İkinci devrede reaksiyon gösteren Ro-Ro Port, ilk bölümlerde Anıl Dönmez ile önce farkı 1’e indirdi. Rıza Burak Kahriman’in nefis asistini golle sonuçlandıran Anıl, takımını da adeta umutlandırdı. Son bölümlere doğru ortada geçen oyunun bitimine dakikalar kala tekrar oyun üstünlüğünü ele alan Ro-Ro Port, Anıl Dönmez’in bir kez daha sahne almasıyla skoru eşitledi: 3-3. Kalan bölümlerde başka gol olmadı ve zorlu 50 dakika, düellonun ardından3-3’lik skorla noktalandı.

Beşiktaş Tersanesi düelloyu kazandı..

Öte yandan A Grubu’nda turnuvanın açılış haftasında Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi, Kaptan Halı Saha Tesislerinde yapılan müsabakada karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı, 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İkinci devrenin başında Mariner, Üsame Ergül’ün ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılmasıyla zor anlar yaşadı. Eksik kalan rakibi karşısında avantajı iyi kullanan Beşiktaş Tersanesi, Yusuf Argün’ün üst üste golleriyle bir anda 3-1’lik avantajı elde etti. Son bölümlerde Mariner farkı 1’e indirse de başka gol sesi çıkmadı ve siyah-beyazlılar, her turnuvada olduğu gibi organizasyonun favorilerinden güçlü rakibi Mariner Mühendislik’i 3-2 devirmesini bildi ve grup aşamasına 3 puanla başladı. Turnuvanın ilk haftası, bugün oynanacak iki karşılaşmayla tamamlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.