yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
06.09.2024 15:55
0
A+
A-

SAĞLIK BAKANLIĞI TERMAL TESİSLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

  •  Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığında görevli Daire Başkanları Remzi Bozgan, Muammer Satılmış ve Av. Abdulkadir Bektaş’ın katılımıyla Bakanlığa bağlı Termal tesislerin değerlendirilmesi amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığında görevli Daire Başkanları Remzi Bozgan, Muammer Satılmış ve Av. Abdulkadir Bektaş’ın katılımıyla Bakanlığa bağlı Termal tesislerin değerlendirilmesi amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya ayrıca İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, sağlık yöneticileri ve termal tesis yöneticileri de katıldı. Toplantı, Türkiye’nin termal su kaynakları açısından en değerli bölgelerinden biri olan Termal’de bulunan tesislerin mevcut durumunu, iyileştirme çalışmalarını ve gelecekte yapılması planlanan projeleri ele almak üzere düzenlendi.

TERMAL TESİSLERİN MEVCUT DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantının ana gündem maddesi, Termal bölgesinde bulunan sağlık turizmi açısından büyük öneme sahip termal tesislerin mevcut durumunun değerlendirilmesi oldu. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, tesislerdeki mevcut hizmet kalitesini artırmak, sağlık ve hijyen standartlarını yükseltmek ve misafirlerin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde durdu. Katılımcılar, termal suyun sağlık açısından faydalarını en verimli şekilde kullanmak adına, tesislerin sunduğu hizmetlerde yapılabilecek iyileştirme ve yenilikler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

GELECEĞE YÖNELİK PROJELER MASAYA YATIRILDI..

Toplantıda, mevcut iyileştirme çalışmalarının yanı sıra, ilerleyen süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler de gündeme geldi. Termal tesislerin modernizasyonu, kapasite artırımı, çevre düzenlemeleri ve misafir konforunun sağlanması amacıyla yapılacak projeler detaylandırıldı. Özellikle dijital dönüşümün tesislerdeki hizmetlere entegre edilmesi, misafirlerin online hizmetlerden yararlanabilmesi ve tesislerin enerji verimliliği konusunda sürdürülebilir çözümler geliştirilmesi gibi konular üzerinde duruldu. Toplantıda ayrıca termal tesislerin, bölge ekonomisine ve turizmine olan katkıları ele alındı. Türkiye’nin termal su zenginlikleriyle ünlü olan Termal bölgesindeki tesislerin, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından tercih edilmesi için yapılacak tanıtım faaliyetleri ve pazarlama stratejileri tartışıldı. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, termal tesislerin sağlık turizmi kapsamında sunduğu hizmetlerin daha geniş kitlelere ulaşması için çeşitli tanıtım kampanyalarının düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.