yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
23.08.2024 16:18
0
A+
A-
  • AK Parti İl Başkanlığı, genişletilmiş danışma meclisi toplantısını, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti İl Başkanlığı’nın genişletilmiş danışma meclisi toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, İl Başkanı Umut Güçlü, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve partililer katıldı. Programda bir selamlama konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, teşkilat çalışmalarına yönelik önemli bilgiler verdi. Başkan Güçlü, “AK Parti 23 senedir, devletine ve milletine hizmet yolunda büyük işler yapıyor” dedi. Teşkilat çalışmalarında özveri ile çalışan dava arkadaşlarına da teşekkür eden Güçlü, “Teşkilatımızın her kademesindeki dava arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Toplantımız hayırlı, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel de birer konuşma yaparak, partililere seslendiler.

‘ÖZGÜR DEĞİLSEN, KENDİNİ SAVUNAMIYORSAN BİR ANLAMI VAR MI?’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da bir konuşma yaparak, Türkiye’nin savunma sanayinde geldiği son noktaya dikkat çekerek, Türkiye’nin eskiden bu alanda dışa bağımlığı olduğuna vurgu yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, “Amerika’ya ‘bana hava savunma sistemi ver’ vermiyor. ‘Parasıyla oradan alayım?’ ‘Alamazsın’ diyor. Niye? ‘İstediğim zaman sana her türlü operasyonu yapmam lazım.’ Yok öyle yağma, geçti Bor’un pazarı. İsrail’in Demir Kubbesi varsa bizim de çelik kubbemiz var. Ekonomi kabul ama özgür değilsen, kendini savunamıyorsan bir anlamı var mı?” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından iki dönem belediye başkanlığı yapan ve ilçesinde rekor oy oranı alan Termal Belediye Başkanı Sinan Acar’a, meclis listesindeki tüm adaylarını meclise sokan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’a ve yaş haddi dolayısıyla görev süresi sona eren İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan’a teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.