yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

‘DAHA ÇOK GÜÇLENMEMİZ İÇİN MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ’

‘DAHA ÇOK GÜÇLENMEMİZ İÇİN MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ’
07.10.2024 17:55
0
A+
A-

..”FORMAMIZDA GÖĞÜS SPONSORU OLMADAN MAÇA ÇIKTIK.”

  • Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Yavru, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk haftasındaki Yeşil Yalova FK maçına formalarındaki göğüs sponsoru olmadan çıktıklarını kaydeden Yavru, daha çok güçlenmeleri için mücadele vereceklerini dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta sezonun açılış haftasında Yeşil Yalova FK’ya 1-0 kaybeden Yalovaspor’da kulüp başkanı Ali Yavru, önemli açıklamalar yaptı. Zorlu maratonun açılış haftasındaki maça formalarındaki göğüs sponsoru olmadan çıktıklarına değinen Yavru, Yalovaspor’un hakkını yemeden ve yedirtmeden kurdukları takımda, arkadaşlarına verdikleri mücadele için teşekkür ettiğini söyledi.

‘Formamızda göğüs sponsoru olmadan maça çıktık’..

Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Yavru, “Değerli Yalovaspor camiası, formamızda göğüs sponsoru olmadan çıktığımız Yeşil Yalova FK maçını çok üzülerek söylüyorum ki maalesef kaybettik. Ben ve yönetimim inançlarımız doğrultusunda Yalovaspor’un hakkını yemeden ve yedirtmeden kurduğumuz, takım arkadaşlarıma verdikleri mücadele için çok ama çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

‘Daha çok güçlenmemiz için mücadelemizi vereceğiz’..

Yeşil-kırmızılıların başkanı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çıktığımız yolda kaza olabilir, bunu normal karşılıyoruz. Daha çok güçlenmemiz için mücadelemizi vereceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. Bizlere destek olan esnaf kardeşlerimize, belediyemize saygılarımı sunuyorum. Takımımıza destek veren taraftarlarımıza hürmetlerimi sunuyorum. Herkes her şeyi gördü. Biz kaybetmedik, kazandık. Sevdamız ve ebedi davamız Yalova ve Yalovaspor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.